NOTA! Este site usa cookies e tecnologias semelhantes.

Se você não alterar as configurações do navegador, você concorda com isso. Learn more

I understand

LÍDERES EM ANDORRA NO CONTROLO DA PRAGAS, HIGIENE ALIMENTAR E GESTãO DE RESÍDUOS ESPECIAIS

 

Desinfeccio_covid

Davant dels moments d’excepcionalitat que vivim, i per tal d’evitar la propagació del coronavirus, l’Administració pública ha fet arribar mesures preventives importants per a la població: rentar-nos les mans sovint, tapar-nos la boca al tossir o esternudar amb el colze, o utilitzar mocadors de paper d’un sol ús i evitar el contacte amb altres persones, així com també netejar els espais de treball compartits.

Rentar_mans_per_prevenir

Els casos de coronavirus al món s’apropen als 100 mil. A Andorra, només s’ha confirmat un cas i les dues persones ingressades a l'hospital sota sospita de coronavirus han donat negatiu en les proves analítiques, tot i que continuaran en aïllament domiciliari fins a complir els 14 dies. Les mesures preventives comencem ja a esdevenir hàbits en la població. Però, què hem de tenir en compte per protegir-nos?

salmonela

Molts dels casos de gastroenteritis que afecten a les persones tenen la salmonel·la com a origen. La salmonel·losi és una de les malalties de transmissió alimentària més comunes. És una infecció produïda pel bacteri salmonel·la, que podem trobar sobretot en aliments procedents d’aus de corral, bestiar boví i porcí, com puguin ser ous i també alguns vegetals frescos que es consumeixen crus.

PREVENCONTROL

Mais de 20 anos de experiência na prestação de serviços levaram-nos a liderar os setores de prevenção e controlo da pragas, de gestão da resíduos e de higiene alimentar

Formulário de Contato