¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Tractament_residu

Un dels serveis que oferim a Prevencontrol és el de gestió de residus, encarregant-nos, entre d'altres coses, del transport d'aquests. És un servei que permetrà a les empreses del país  tractar i gestionar els residus generats correctament. La prevenció i reducció de residus, però, ha de ser la primera prioritat en l'àmbit de la gestió de residus.

Millora dels processos

Moltes normatives en gestió de residus posen l'èmfasi, com dèiem, en la prevenció i remarquen la importància de la millora en els processos, tant en la reutilització dels productes i en l'allargament de la seva vida útil, com en la recollida selectiva i el reciclatge.

Nous models de producció i consum, com l'economia circular, precisament busquen garantir un creixement sostenible en el temps, aprofitant al màxim els recursos materials dels quals disposem allargant el cicle de vida dels productes. Amb l'economia circular es promou l'optimització de recursos, la reducció en el consum de primeres matèries i l'aprofitament dels residus, reciclant-los o donant-los una nova vida per convertir-los en nous productes. 

En els casos en què els residus no es poden reintegrar, se n'aprofita el contingut energètic a través de la valorització energètica. I quan no és possible reintegrar, el residu s'ha de dipositar de manera adequada. 

A Prevencontrol, com a transportistes de residus registrat i autoritzat pel Govern d'Andorra, proposem tota mena de serveis per a la gestió dels seus residus. Lloguem i venem contenidors especials (estancs, homologats, desinfectats, etc.) i recollim i transportem el residu. D'altra banda, pel que fa al tipus de residus que transportem i gestionem, hi ha residus tòxics, sanitaris, carnis, perillos.. etc. Informa-te'n aquí.

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto