¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Plagues_metodes_correctius

En cas que hàgiu detectat una plaga al vostre immoble, heu de saber que Prevencontrol s’encarrega d’aplicar els millors mètodes de control preventius (sobretot pensant en el futur, perquè no torni a aparèixer la plaga) i correctius. Però, en què consisteixen exactament els treballs per erradicar una plaga?

Mètode de treball

Actuem directament sobre la plaga o l’entorn més immediat, aconseguint eliminar un nombre determinat d’insectes. És millor utilitzar, en un primer terme, sistemes de lluita mecànica (trampes, ceps, adhesius, caixes, rateres…) o físiques (es vigila la temperatura, es posen llums ultraviolats, ultrasons, etc.), mitjançant un control biològic (patògens o depredadors) o utilitzant productes que impedeixin el creixement i la reproducció dels insectes o plaguicides químics (biorracionals o els químics tradicionals), sempre sota la nostra supervisió i control.

Recordeu que és important saber quin tipus d'organisme forma la plaga, com es distribueix, les característiques del local afectat i l'ús que se'n fa.

Tècniques d’aplicació

Quines són les tècniques d’aplicació d’algunes d’aquestes mesures? Depèn del tipus de plagues, però entre elles hi ha la polvorització, la fumigació, la injecció o altres tècniques com la dispersió de grànuls o la col·locació d’esquers.

Tots els programes correctius s’adeqüen a la situació concreta del lloc a tractar, dels seus habitants (en cas de ser una residència) o ocupants (si és el lloc de treball). Comencem per fer un reconeixement exhaustiu del tipus de plaga, distribució i densitat, avaluant la seva incidència. Sempre farem aquest estudi amb relació directa amb el client, que és qui coneix el seu establiment o espai.

Es porten a terme totes les estratègies possibles de control, prioritzant sempre, com dèiem, les actuacions preventives, que incidiran especialment en els treballs de neteja. Aquests són els que ens garantiran el control de la plaga a llarg termini. I sempre prioritzarem les actuacions menys agressives i/o tòxiques, minimitzant l'ús de plaguicides químics i sempre tenint present si hi ha contacte o accés d'usuaris. Els nostres tècnics proposaran un pla a seguir per a evitar possibles rebots de la plaga.

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto