¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Prevenció_residus

Parlàvem la setmana passada en el blog de la gestió sostenible dels residus, un dels serveis que oferim des de Prevecontrol. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, del 20 al 28 de novembre, tenen lloc arreu d'Europa i també a Andorra un munt d’activitats adreçades a conscienciar a la població.

Amb el tema de fons de les “Comunitats circulars” i sota el lema “Suma’t a un món amb menys residus” a Andorra tindran lloc diferents tallers i xerrades per a parlar del reciclatge i accions per evitar el malbaratament d’aliments, de la mà del mateix Govern d’Andorra i d'altres actors, com escoles, empreses, associacions, etc. Les administracions han fet lliurament de contenidors d’envasos i paper i cartró, i les escoles han impartit tallers perquè els alumnes coneguin els efectes completament nocius dels plàstics en el medi ambient, entre altres activitats que encara estan en marxa fins al 30 de novembre. Just aquest dia es tancarà la setmana amb la projecció, als cinemes illa Carlemany d'Escaldes-Engordany, de “Closing the loop” (Tancant el Cercle). Es tracta del primer documental que parla de l’economia circular i presenta casos innovadors a tot el món d'organitzacions que han començat la transició d'una economia lineal a una economia circular, on s'elimina el concepte de residu i el recurs a matèries primeres i energies no renovables. El documental explora estratègies clau per aconseguir aquesta circularitat.

Una setmana amb molts adeptes

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Es tracta de la 13 edició que, com dèiem, posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballem plegats per un planeta residus zero!

Aquesta setmana és important per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa. Un dels seus principals objectius, també, és fer canviar el comportament quotidià de les persones quant a consum i producció. Una setmana especial gràcies als esforços i la passió de milers i milers de voluntaris que difonen el consum sostenible i l’economia circular a les seves comunitats.

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto