¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Serveis_Prevencontrol

Fa més de 20 anys que Prevencontrol lidera el sector de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentària a Andorra  Amb la pandèmia, el nostre departament d’higiene ambiental també he rebut moltíssimes sol·licituds. Avui volem fer un petit resum de tots els serveis que t’oferim!

Serveis de Prevencontrol

Des del nostre laboratori, realitzem tota mena d’anàlisis i estudis de:

  • Higiene alimentària: assessorem les empreses sobre la normativa d’implantació de plans d’autocontrol basats en l’Anàlisi dels Perills i Punts de Control Crític, per tal d’assegurar una major tranquil·litat i salut del consumidor durant la vida útil dels aliments.
  • Anàlisi d’aliments: volem proporcionar als nostres clients la informació més actualitzada sobre les normatives, cada vegada més estrictes, dels productes alimentaris i begudes (anàlisi d’aliments, estudis de caducitat, control de carn a l’escorxador…).
  • Anàlisi de superfícies: control i certificació de la neteja i desinfecció en instal·lacions sensibles a la higiene, com cuines col·lectives i industrials o piscines col·lectives (control legionel·losi).
  • Anàlisi d’aigua: el nostre laboratori d'aigües i inspecció cobreixen una àmplia gamma de necessitats de control mediambiental, tant per administracions públiques com per a empreses i particulars.
  • Higiene ambiental: ajudem en el compliment de la normativa sobre la seguretat laboral i la protecció de la salut dels treballadors, amb control i anàlisi d’ambients interiors, higiene industrial o soroll o vibracions. També fem control i anàlisi de contaminants atmosfèrics. Disposem d'un Pla de Contenció enfront de la COVID-19.  

 

Som líders també en el control de plagues, especialitzats en:

  • Desinfeccions: destruïm microorganismes diversos com protozous, fongs, algues, bacteris i virus… Tots ells poden provocar problemes sanitaris (intoxicacions, malalties infeccioses i al·lèrgies), així com danys econòmics (alteracions d'aliments, corrosions en materials, etc.). La desinfecció és una mesura recomanada, sobretot ara, en època de coronavirus, en col·legis, hospitals, indústries alimentàries, granges, zones humides o de bany, etc.
  • Desratitzacions: realitzem un control i eliminació de rates i ratolins inspeccionant, mantenint i fent un seguiment continu de la problemàtica, i recomanant totes aquelles mesures que impedeixin l'accés i impedeixin la reproducció de rosegadors en una determinada zona, que poden contaminar gran quantitat d’aliments i transmetre diverses malalties.
  • Desinsectacions: lluitem i eliminem plagues de paneroles, formigues, xinxes de llit, paparres, coloms… Cada insecte necessita un pla d’eliminació específic.
  • Tractament de la fusta: lluitem contra els principals agents destructors de la fusta, els fongs i els insectes xilòfags.
  • Pla de prevenció i control de plagues: consisteix en la priorització de les mesures preventives, quan no existeix o en absència de plaga; i les mesures correctores, amb presència de plaga.

 

Prevencontrol és una empresa també especialitzada en la gestió de residus i, com a transportista de residus registrat i autoritzat pel Govern d'Andorra, proposem a les empreses tota mena de servei per la gestió de residus, com lloguer i venda de contenidors especials o gestió de residus tòxics, sanitaris, etc. Contacta ja amb nosaltres. 

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto