Prevencontrol ha estat escollida per l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA) com a empresa certificadora del “Segell Restauració Sense Gluten”. Gràcies a aquest segell, molts establiments podran acreditar degudament l’oferta d’un servei sense gluten i s’afavorirà que les persones celíaques puguin anar a menjar al restaurant sense cap risc.
Enguany hem decidit guarnir el balcó amb diferents plantes o arreglar el jardí plantant diverses flors. Però no ens esperàvem que les plagues fessin acte de presència i en poc més de dues setmanes, els magnífics geranis de la terrassa s’han convertit en troncs marrons i sense vida. Com detectar les plagues de les nostres flors i plantes?
S'apropa el mes de les vacances per excel·lència, l'agost, un període en què molts de nosaltres som a la platja, sortim, marxem d'excursió i que, per tant, no estem tan pendents de cuinar i mengem a deshora, fent plats més lleugers i frescos, i moltes vegades preparant els menús per emportar-nos-els. Amb la calor és molt important conservar bé els aliments per mantenir-ne totes les propietats!