¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Ara que acabem de deixar enrere el 2021, hem rebut la factura anual de la calefacció, molt sovint amb xifres que no esperem! Generalment, tots busquem la manera d’estalviar diners en les nostres factures i reduir la despesa de calefacció és una de les millors formes d’aconseguir-ho. Per això, avui us volem donar alguns consells per estalviar en calefacció, ser més sostenibles i, finalment, estalviar més diners.

  1. L’aïllament serà clau a l’hora d’estalviar, perquè no deixarem entrar el fred a casa i no deixarem escapar la calor. Es poden col·locar, per exemple, làmines d'escuma gruixudes a terra i a les parets o instal·lar finestres de doble o triple vidre, que son un aïllament ideal perquè a casa no pugui entrar el fred. De fet, finestres i portes han d’estar sempre ben aïllades.
  2. Els tèxtils aïllen molt, com les catifes i les cortines. En el cas que no pugueu posar finestres de doble o triple vidre, les cortines són també un bon aïllant quan entra fred per les finestres. Millor si son dobles.
  3. La llum solar és una important font de calor: Si durant la nit tanquem cortines, persianes i finestres, els dies solejats hem d'obrir-les i deixar passar el sol per a escalfar la casa.
  4. Revisar calderes. Una quantitat significativa de l'energia que fem servir a les nostres llars passa per la caldera. Les calderes velles poden gastar més combustible del necessari i els radiadors s'han de no col·locar mobles davant o damunt de radiadors per no obstaculitzar la calor i, si podem programar la calefacció per hores, per concentrar la despesa per a les hores on estem a casa posant com a màxim 21 °C de dia i 19 °C a la nit, però sense deixar que la casa es refredi massa.
  5. Controla l’ús d’energia. És fàcil perdre la noció de quant gastem en calefacció, sobretot si tenim una vida molt ocupada. En aquests casos és recomanable invertir en un monitor d'energia per veure exactament a quines hores del dia fem servir la major quantitat d'energia a casa nostra.

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto