¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

LIDERES EN ANDORRA EN CONTROL DE PLAGAS, HIGIENE ALIMENTARIA Y GESTIÓN DE RESIDUOS ESPECIALES

 

Desinfeccio_covid

Davant dels moments d’excepcionalitat que vivim, i per tal d’evitar la propagació del coronavirus, l’Administració pública ha fet arribar mesures preventives importants per a la població: rentar-nos les mans sovint, tapar-nos la boca al tossir o esternudar amb el colze, o utilitzar mocadors de paper d’un sol ús i evitar el contacte amb altres persones, així com també netejar els espais de treball compartits.

Rentar_mans_per_prevenir

Els casos de coronavirus al món s’apropen als 100 mil. A Andorra, només s’ha confirmat un cas i les dues persones ingressades a l'hospital sota sospita de coronavirus han donat negatiu en les proves analítiques, tot i que continuaran en aïllament domiciliari fins a complir els 14 dies. Les mesures preventives comencem ja a esdevenir hàbits en la població. Però, què hem de tenir en compte per protegir-nos?

salmonela

Molts dels casos de gastroenteritis que afecten a les persones tenen la salmonel·la com a origen. La salmonel·losi és una de les malalties de transmissió alimentària més comunes. És una infecció produïda pel bacteri salmonel·la, que podem trobar sobretot en aliments procedents d’aus de corral, bestiar boví i porcí, com puguin ser ous i també alguns vegetals frescos que es consumeixen crus.

PREVENCONTROL

Más de 20 años de experiencia en la prestación de servicios nos han llevado a liderar los sectores de prevención y control de plagas, de gestión de residuos y de higiene alimentaria

Formulario de contacto