Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Com fer la tramitació ambiental per una obertura de comerç a Andorra

És habitual trobar complicacions a l'hora de fer tràmits de qualsevol tipus amb l'administració publica. L'obertura d'un comerç pot ser un enrenou si no estem acostumats als tràmits burocràtics. En l'àmbit medi ambiental, a Prevencontrol, us podem facilitar tota la feina.

Per fer una obertura de comerç o una modificació d'una activitat existent que pugui afectar el medi ambient, s'ha de tramitar una llicència ambiental. A Prevencontrol som una empresa especialitzada i amb autorització com empresa oficial de control i inspecció en l'àmbit ambiental. Estem autoritzats a certificar i controlar per tal de complir les lleis ambientals relatives a la protecció de les aigües, la contaminació atmosfèrica i els sorolls, a l'inici i obertura d'un comerç i periòdicament un cop obert el negoci.

Els comerços que necessiten una llicència ambiental, estan classificats en dues categories: la A i la D. Segons la categoria s'ha de procedir amb un procediment simplificat per la categoria A o un ordinari per la categoria D.

A Prevencontrol us podem assessorar i ajudar amb els tràmits pels dos tipus de procediments. En el procediment simplificat per les activitats del tipus D, podem tramitar i signar el butlletí de declaració i la certificació medi ambiental. En el procediment ordinari pels comerços de la categoria A us podem ajudar a obtenir la llicència ambiental necessària per tenir l'autorització d'obertura de comerç, us assessorarem i acompanyarem en la tramitació de documents i realització de projectes per tal d'obtenir aquesta llicència.

Els establiments amb un nivell alt de soroll, com discoteques, també han d'obtenir un certificat medi ambiental signat i validat per una empresa de control medi ambiental com Prevencontrol.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte