Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Plagues_metodes_correctius

En cas que hàgiu detectat una plaga al vostre immoble, heu de saber que Prevencontrol s’encarrega d’aplicar els millors mètodes de control preventius (sobretot pensant en el futur, perquè no torni a aparèixer la plaga) i correctius. Però, en què consisteixen exactament els treballs per erradicar una plaga?

Mètode de treball

Actuem directament sobre la plaga o l’entorn més immediat, aconseguint eliminar un nombre determinat d’insectes. És millor utilitzar, en un primer terme, sistemes de lluita mecànica (trampes, ceps, adhesius, caixes, rateres…) o físiques (es vigila la temperatura, es posen llums ultraviolats, ultrasons, etc.), mitjançant un control biològic (patògens o depredadors) o utilitzant productes que impedeixin el creixement i la reproducció dels insectes o plaguicides químics (biorracionals o els químics tradicionals), sempre sota la nostra supervisió i control.

Recordeu que és important saber quin tipus d'organisme forma la plaga, com es distribueix, les característiques del local afectat i l'ús que se'n fa.

Tècniques d’aplicació

Quines són les tècniques d’aplicació d’algunes d’aquestes mesures? Depèn del tipus de plagues, però entre elles hi ha la polvorització, la fumigació, la injecció o altres tècniques com la dispersió de grànuls o la col·locació d’esquers.

Tots els programes correctius s’adeqüen a la situació concreta del lloc a tractar, dels seus habitants (en cas de ser una residència) o ocupants (si és el lloc de treball). Comencem per fer un reconeixement exhaustiu del tipus de plaga, distribució i densitat, avaluant la seva incidència. Sempre farem aquest estudi amb relació directa amb el client, que és qui coneix el seu establiment o espai.

Es porten a terme totes les estratègies possibles de control, prioritzant sempre, com dèiem, les actuacions preventives, que incidiran especialment en els treballs de neteja. Aquests són els que ens garantiran el control de la plaga a llarg termini. I sempre prioritzarem les actuacions menys agressives i/o tòxiques, minimitzant l'ús de plaguicides químics i sempre tenint present si hi ha contacte o accés d'usuaris. Els nostres tècnics proposaran un pla a seguir per a evitar possibles rebots de la plaga.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte