Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Contra_Covid19

L’objectiu de Prevencontrol, des d'inicis de la crisi sanitària del coronavirus, ha estat oferir un servei integral per a la prevenció, protecció i assessorament de les empreses enfront de la Covid-19.

Com a consultoria d’higiene ambiental, volem assegurar la tranquil·litat dels nostres clients. Per això, mitjançant aquest Pla de prevenció i protecció definim i controlem les tècniques de desinfecció necessàries, redactem els protocols de neteja i desinfecció (N+D), ajudem en la implantació del pla de protecció, fem formació al personal en gestos que permetran fer barrera al coronavirus i en ús d’EPIS i fem la certificació de les N+D, mitjançant control analític.

Evidentment, es tracta d’un procés que, com hem esmentat diverses vegades, s’ha de fer per professionals en higiene, tant si es tracta de la vostra empresa, local o també fins i tot si es tracta de la vostra llar. El nostre objectiu és garantir la seguretat de tots enfront d’un possible contagi del SARS-CoV-2.

Manteniment de les mesures

Tot i que actualment es manté estable el ritme de contagis, el Govern d’Andorra de moment no es planteja aixecar cap restricció. En aquest sentit, des de Prevencontrol continuem recomanant que se segueixin els criteris de prudència del Ministeri de Salut i es mantinguin totes les mesures d’higiene i seguretat establertes, com la neteja contínua de mans, l’ús del material protector (mascareta, guants i gel hidroalcohòlic), l’exercici del teletreball sempre que sigui possible, la distància mínima entre persones d’1,5 metres i fer agrupacions de persones d’un màxim de dues en espais tancats.

En cas de necessitar assessorament per a la prevenció i protecció dels vostres espais, confieu en Prevencontrol. Elaborarem el millor pla de gestió i lluita per reduir els riscos d’infeccions per COVID-19. Recordeu que sempre realitzem la desinfecció d’espais amb la tècnica d’aplicació requerida per eliminar el coronavirus, i disposem de laboratori acreditat per analitzar l’aire i les superfícies.

Contacteu amb nosaltres al tel. (+376) 885 000 o al WhatsApp (+376) 346 706.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte