Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Setmana mundial de l'alergia

L'Organització Mundial de l'Al·lèrgia (OMA) va establir del 16 al 22 d'abril com la setmana mundial d'aquesta malaltia, que aquest any s'ha realitzat sota el lema: "L'al.lèrgia es Venç", fent énfasi en la importància de tractar els seus símptomes i detectar la malaltia aviat.

L'al·lèrgia és una hipersensibilitat o resposta exagerada del sistema immune a una substància particular que si s'inhala, s'ingereix o es toca, produeix diferents símptomes.
"A més és important reduir o eliminar l'exposició als al·lèrgens perquè les reaccions al·lèrgiques es produeixin el mínim possible".
Per al tractament de l'al·lèrgia solen utilitzar les vacunes antial·lèrgiques o tractaments desensibilitzants que ajuden a que l'organisme construeixi cert tipus d'immunitat davant dels al·lèrgens.

Però hi ha algunes mesures recomanades pels especialistes per evitar els al·lèrgens com àcars, fongs i pòl·lens, sobretot en aquelles persones que tenen predisposició a l'al·lèrgia.
Algunes accions que es poden adoptar és evitar catifes, cortines gruixudes, peluixos o objectes que acumulin pols, utilitzar fundes per cobrir coixins i matalassos i fer que les mascotes no entrin a les habitacions.

També cal mantenir els ambients secs i nets, i netejar freqüentment els filtres de l'aire condicionat.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte