Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Des de Prevencontrol volem compartir el moviment de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra aquest any del 17 al 25 de novembre de 2018. La Comissió Europea ha creat aquest projecte plurianual, també conegut internacionalment com la European Week for Waste Reduction (EWWR), amb l'objectiu de sensibilitzar la gent en la prevenció de residus, creant accions de sensibilització i informació. És important que el públic conegui la importància que té un bon tractament i una gestió sostenible dels residus que generem. Les accions que es porten a terme se centren en les "3 Rs":

  • Reducció de residus
  • Reutilització de materials i productes
  • Reciclatge

Cada any es tria un tema com a fil conductor, en aquesta edició el tema seleccionat per la Unió Europea ha estat:

'Hora de desintoxicar!'

La idea d'aquesta setmana se centra a donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria. Fomentar accions sostenibles per reduir els residus en tota Europa. Fer públics els treballs fets pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus. I en modificar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Convidem a tota la població a participar en els diferents esdeveniments que se celebren aquesta setmana i a reduir i gestionar sosteniblement els seus residus.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte