Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Tractament de la fusta

Els principals agents destructors de la fusta son fongs i insectes xilòfags.

Agents destructors de la fusta son tots aquells que focalitzen el seu atac en aquest material causant danys estètics i/o estructurals.

Els 2 agents fonamentals que erosionen la fusta son els fongs i els insectes xilòfags com, els corcs dividits en Anòbids, cerambícids i líctids i els tèrmits, tant la subterrània (gènere Reticulitermes) com la aèria (gènere Kalotermes).

Les tècniques, equips i personal reuneixen qualificacions més precises i estrictes degut a la naturalesa d'aquests serveis. PREVENCONTROL protegeix tot tipus de fusta estructural, de revestiment, mobles, etc. Plantejant dissenys de protecció i control de fusta contra corcs i tèrmits.

Els tèrmits, degut a la seva voracitat i estructura social, constitueixen la plaga que més mal de caps provoca en la resolució de les seves invasions.

PREVENCONTROL ofereix estudis d'activitat detallats per a valorar la dispersió de la colònia i adequar les nostres actuacions en aquells elements afectats o zones de distribució.

El seu control passa per la utilització de productes i tècniques d'aplicació específiques en fusta i subsòl. Tots els nostres productes estan inscrits en el registre oficial de productes biocides. La maquinària i materials emprats en la prestació dels serveis, compten amb totes les homologacions oficials corresponents.

Garantim totes les nostres actuacions 12 anys.