Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Desratitzacions

Els rosegadors consumeixen, destrueixen i contaminen gran quantitat d'aliments, i ocasionen danys estructurals, provocant perjudicis econòmics. Actuen a més com a font primària i hostes intermedis de diverses malalties.

La desratització consisteix en l'eliminació de les rates (rata grisa i rata negra), així com d'altres rosegadors (ratolí domèstic), per mitjans químics (rodenticides, ja sigui en formulació de bloc parafinat, sèmola, pols de pista, gel o líquid) i/o físics (paranys d'atrapament múltiple). Els rodenticides es col·loquen dins d'un porta enceballs com a mesura de seguretat, per evitar la intoxicació accidental de nens, animals domèstics, etc.

PREVENCONTROL realitza un control i eliminació de rates i ratolins desenvolupant la metodologia d'inspecció, manteniment i seguiment continu de la problemàtica, i recomanant totes aquelles mesures, passives o actives, que impedeixin l'accés i impedeixin la reproducció de rosegadors en una determinada zona.

Per controlar els rosegadors s'apliquen esquers rodenticides que ens permet obtenir la informació sobre l'activitat dels rosegadors i la seva distribució en una zona determinada, informació necessària per a la presa de decisions i posteriors actuacions.

Tots els rodenticides utilitzats estan inscrits en el registre oficial de productes biocides i no precisen de terminis de seguretat específics, no interferint en la activitat quotidiana. Es poden aplicar en presència de persones sense interferir en les activitats dutes a terme pel client.