Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Desinsectació

La Desinsectació és el conjunt de tècniques i mètodes dirigits a controlar, prevenir i/o eliminar la presència d'insectes plaga en un determinat hàbitat.

Insectes plaga: paneroles, formigues, xinxes del llit, puces, paparres, mosques i mosquits, palometes, lepismes, aràcnids,...

És necessari el disseny d'un Pla d'actuació específic per a cada insecte, ja que no reuneixin les mateixes característiques biològiques ( alimentació, reproducció, patrons de conducta, etc.)

PREVENCONTROL utilitza un conjunt de tècniques i mètodes dirigits a controlar i prevenir la presència d'insectes, que conjuntament amb el coneixement de la plaga i la nostra llarga experiència en el sector ens faciliten el seu control.

Les nostres aplicacions segueixen les recomanacions d'un Pla de Prevenció i de control de Plagues, prioritzant el caràcter de les inspeccions, mitjançant l'aplicació localitzada amb productes de baixa toxicitat i específics per a la plaga a combatre, i la recomanació de totes aquelles mesures per a prevenir o corregir la possible existència d'organismes plaga.

Pel control eficaç de la plaga es posa en pràctica un pla de seguiment de les actuacions realitzades, que ens permet reunir la informació necessària per a la verificació i re disseny de la estratègia a seguir per al control de la plaga.

Per a augmentar la efectivitat en el control disposem d'una àmplia gama de productes d'alta qualitat i tècniques d'aplicació. Tots els nostres productes estan inscrits en el registre oficial de productes biocides, amb el seu respectiu número de registre i l'àmbit d'ús.