Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Desinfecció

Els microorganismes, a més de danys econòmics (alteracions d'aliments, corrosions en materials,etc.) poden causar problemes sanitaris (intoxicacions, malalties infeccioses i al·lèrgies) directament per la presència d'aquests microorganismes o indirectament per la existència de toxines generades per aquests.

La desinfecció és una tècnica de sanejament que té com a finalitat la destrucció de microorganismes diversos: protozous, fongs, algues, bacteris i virus.

Es tracta de mantenir els nivells de contaminació microbiana dins dels límits microbiològics teòric-sanitari considerats acceptables, en funció del risc que representa en cada cas sobre l'activitat que es realitza en el lloc en concret a tractar. La desinfecció és una mesura recomanada en col·legis, hospitals, industries alimentaries, granges, zones humides o de bany, etc.

PREVENCONTROL compta amb la col·laboració d'un laboratori independent, registrat i certificat per ISO 9001:2008 per la realització del mostreig i l'anàlisis de l'aire i de les superficies, com a anàlisi de diagnòstic abans del tractament i com anàlisi de verificació desprès del tractament per comprovar la seva eficàcia. Amb l'anàlisi inicial i en funció dels resultats obtinguts, es proposa un Pla d'Actuació específic, mitjançant l'aplicació d'un producte Desinfectant amb la tècnica d'aplicació requerida per a cada cas.

PREVENCONTROL utilitza biocides d'última generació, inscrits en el registri oficial de productes biocides. Aquests biocides s'apliquen mitjançant polvorització directa sobre les superfícies contaminades o bé per via aèria (microdifusió i nebulització, aconseguint així totes les parts de la instal·lació), i respectant sempre els terminis de seguretat pertinents.