Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Programa_Growth

Prevencontrol ha estat escollida per Actua (l’agència de desenvolupament econòmic d’Andorra) per a poder gaudir del Programa Growth 2020, destinat a empreses andorranes amb un gran potencial de creixement. Quinze empreses del país opten a participar en aquest programa de coaching.

Seguiment personalitzat

Gràcies a aquesta iniciativa, les empreses andorranes seleccionades rebran més de vuitanta hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

En primer lloc, i amb l’objectiu de fer una fotografia de la situació actual de la companyia, Prevencontrol se sotmetrà a una fase de diagnosi que permetrà establir quins podran ser els objectius de millora en els diferents àmbits. Per això, després d’aquesta primera fase d’auditoria, la companyia disposarà d’un Pla de Creixement totalment personalitzat amb més de trenta-tres hores de mentoria individual i adaptada a les necessitats de Prevencontrol. D'aquesta manera, s'anirà fent un seguiment personalitzat de l’empresa.

Entre les àrees que es treballaran, hi ha les de comercialització i vendes, finances, màrqueting digital i tradicional, estratègia, organització i lideratge o internacionalització de l’empresa.

Les companyies seleccionades també comptaran amb una quarantena d’hores de formació grupal de la mà d’experts al país en tots els àmbits (amb classes pràctiques, molt enfocades i que es puguin aplicar bé) i quinze hores de sessions especials extres.

Professionals de gran vàlua

Les mentories individuals i grupals aniran a càrrec de més d’una desena de professionals del país que, esdevindran els tutors i mentors de les quinze empreses que gaudiran d’aquest programa Growth de creixement empresarial. S’han seleccionat professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp, com Jennifer Ferrer, directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord – Pal Arinsal, Christian Palau, Director Comercial, de Màrqueting i Estratègia de Pic Negre i Shusski o Elisa Fité, directora de l’empresa andorrana OPCIÓ – Recursos Humans.

Segons la directora d’Actua Empresa, Judith Hidalgo, “es va valorar que els projectes tinguessin un autèntic potencial de creixement i que, a banda d’això, poguessin aprofitar i treure tot el rendiment al programa Growth”. Hidalgo explicava en la presentació del programa que s’hi han presentat “projectes de gran qualitat i de diversos sectors”. 

La formació del programa Growth 2020 d’Actua té un valor estimat de 15 mil euros (les empreses només han de fer una imposició de 600 euros) i s’allargarà fins al mes de maig.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte