Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

Amb la informació que li proporcionarem a continuació PREVENCONTROL vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.

PREVENCONTROL compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d'acord amb les exigències legals, i es guardaran les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que en garanteixin la confidencialitat.

L'informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer, que està inscrit al Registre General de Protecció de Dades i del qual PREVENCONTROL és responsable, i seran dedicades a les finalitats pròpies de PREVENCONTROL, relacionades amb la nostra administració general, i a informar dels serveis que oferim.

Així mateix, l'informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que PREVENCONTROL ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha cap Hipervincle (Link) que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

En cas necessari, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte: Política de Privacitat. A més, l'informem que les seves dades podran ser utilitzades per PREVENCONTROL per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, adreci's a nosaltres mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Per tot això, entenem que en supòsit de facilitar-nos les seves dades vostè ens concedeix l'autorització expressa per realitzar-ne el tractament d'acord amb el que s'ha descrit més amunt i que, en qualsevol moment, vostè podrà revocar l'esmentada autorització.