Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Segell_sense_gluten

Prevencontrol ha estat escollida per l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA) com a empresa certificadora del “Segell Restauració Sense Gluten”. Gràcies a aquest segell, molts establiments podran acreditar degudament l’oferta d’un servei sense gluten i s’afavorirà que les persones celíaques puguin anar a menjar al restaurant sense cap risc.

Els restaurants posseïdors d’aquest distintiu (que podran acreditar visiblement també en el seu establiment), es recolliran en el web d’ACEA i de l’associació de celíacs de Catalunya, per així donar a conèixer també al col·lectiu que visita el Principat quins són els restaurants aptes per a celíacs.

D’aquesta manera, les persones celíaques amplien les seves opcions a l’hora de triar un restaurant a Andorra, mantenint també la seguretat i tranquil·litat que, amb l’obtenció d’aquest segell, els establiments seguiran tots els protocols establerts per servir plats sense gluten.

Vull el segell! Què he de fer?

D’entre els requisits que l’ACEA estableix per a optar a aquest segell, hi ha la realització de la formació online de restauració sense gluten, establir els protocols demandats per l’associació i sotmetre’s a una visita tècnica de l'establiment per tal de comprovar la implementació “real” d’allò marcat en el document previ de protocol. Prevencontrol, especialitzada en la implantació de plans d’autocontrol i en assessoria i seguretat en higiene alimentaria, és una de les primeres empreses a Andorra encarregada i acreditada per realitzar la visita tècnica, així com les revisions puntuals indicades per l’ACEA.

Prevencontrol, especialistes a Andorra en oferir aquesta certificació

Tots els establiments de restauració interessats a obtenir el Segell de restauració Sense Gluten hauran de notificar a l’ACEA el seu interès per a obtenir aquesta certificació. A partir d’aquest moment, amb l’ajuda de Prevencontrol es poden preparar, adequar i implementar tots els protocols i processos per obtenir el segell de “restauració sense gluten”: a través d’un pla de control de proveïdors, d’un pla de control d’al·lèrgens, identificant i prevenint els punts de contaminació i definint els processos d’elaboració.

Prevecontrol també s’encarrega de la formació del personal en l’aplicació i seguiment dels protocols implantats per obtenir el segell, de la revisió i adequació del pla de neteja actual i de la carta, declaració d’al·lèrgens i fitxes de productes, i de la confecció de les fitxes d’elaboració dels plats oferts sense gluten. D’altra banda, també realitza el control analític d’absència de gluten en aliments i superfícies.

Per a obtenir més informació sobre l’obtenció del “Segell Restauració Sense Gluten” podeu contactar amb nosaltres sense compromís.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte