Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
El control de plagues de rosegadors a Andorra

El control de plagues de rosegadors és una prioritat a qualsevol lloc que vulgui tenir unes normes mínimes d'higiene. A Prevencontrol som experts en controlar i erradicar les plagues de rosegadors. Si detectem la presència de rates o ratolins a la nostra llar o local, hem de trucar ràpidament uns professionals de desratització, ja que aquests animalons provoquen grans destrosses, contaminen aliments i, sobretot, són causa d'una gran quantitat de malalties i infeccions perilloses per a les persones.

A Prevencontrol oferim molt més que un servei de gestió i control de plagues.

Estem especialitats amb tota mena de plagues, insectes, rates. Us assessorem des de la prevenció fins al tractament per a erradicar qualsevol classe de plaga. A més ens dediquen a la gestió de residus. Som una empresa formada per un equip de professionals altament qualificats.

Per oferir-vos els següents serveis:

Pros i cons dels aliments transgènics

Afegint de manera artificial gens a una espècie d'aliment, obtenim aliments transgènics. Així s'obté el mateix aliment, però amb informació afegida d'un altre organisme. Mitjançant tècniques d'enginyeria genètica i biotecnologia, s'obtenen aliments amb qualitats particulars, no pròpies de la dita espècie d'aliment. En teoria, avui en dia, en molts països, els aliments transgènics passen estrictes controls dels quals només aproven els que s'han demostrat innocus per al consum i medi ambient, en teoria. La introducció d'aquests aliments ha provocat molt debat respecte als seus perills i beneficis.

Consells que ajuden a tenir cura del medi ambient amb accions del dia a dia.

Des de Prevencontrol Andorra us volem fer un petit resum amb consells que ajuden a tenir cura del medi ambient amb accions del dia a dia.

A casa: l'aïllament és la clau d'un estalvi en calefacció: revisarem finestres i portes i en cas de sentir petits corrents d'aire hem de buscar solucions. Per a cases molt caloroses, recomanem posar tendals o persianes a les finestres abans d'encendre l'aire condicionat.

Com estalviar en calefacció a Andorra?

Arriba el fred i des de Prevencontrol us volem donar uns consells per estalviar en calefacció. Aquest estalvi farà que sigueu més sostenibles i no gasteu tants diners.

Una construcció verda és possible

La construcció és un àmbit que deixa un gran impacte al nostre medi ambient. La construcció convencional canvia espais completament, reduint els espais naturals i substituint-los per ciment i quitrà. Però avui en dia, la construcció verda i sostenible està creixent i a Prevencontrol us podem ajudar a fer-la possible. Que podem fer per reduir l'impacte negatiu en el nostre entorn?

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Des de Prevencontrol volem compartir el moviment de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra aquest any del 17 al 25 de novembre de 2018. La Comissió Europea ha creat aquest projecte plurianual, també conegut internacionalment com la European Week for Waste Reduction (EWWR), amb l'objectiu de sensibilitzar la gent en la prevenció de residus, creant accions de sensibilització i informació. És important que el públic conegui la importància que té un bon tractament i una gestió sostenible dels residus que generem. Les accions que es porten a terme se centren en les "3 Rs":

  • Reducció de residus
  • Reutilització de materials i productes
  • Reciclatge

Saps com estalviar en la teva compra a Andorra?

Estalviar en menjar és sostenible. Avui a Prevencontrol us donarem uns consells que faran que estalvieu diners amb les compres dels vostres menjars i a més sigueu més sostenibles.

El primer consell que us donem és elaborar una llista de la compra i comprar segons la llista. Si comprem sense cap mena d'organització, tendim a comprar aliments que finalment no fem servir i es fan malbé, o a comprar part dels ingredients d'una recepta i ens falta una altra part per la qual cosa tampoc l'acabem elaborant.

Com netejar el florit sense l’ús de tòxics

Tots coneixem les taques tant desagradables que deixa el florit a les nostres cases. Netejar el florit sense l’ús de tòxics no sols és possible, sinó també recomanable. En aquest article veurem com fer-ho.

El florit és un tipus de fong que apareix a l’aire a  zones fosques i humides. També el trobem en aliments com el formatge rocafort, aquest apte  pel consum humà. A diferència del florit dels aliments, aquell que surt a casa nostra pot resultar tòxic, amb el que el millor és retirar-lo sense afegir més tòxics a l’ambient.

Electricitat i sostenibilitat

Malbaratar electricitat és poc sostenible. A Andorra tenim uns preus econòmics del consum elèctric comparat amb els països veïns, però això no justifica que puguem malgastar electricitat inútilment. La producció de l'electricitat és encara avui en dia majoritàriament de producció nuclear o per combustió de productes fòssils. L'energia de fonts renovables no supera encara el 20% del consum a Europa. Des de Prevencontrol us donarem uns petits consells per reduir el vostre consum elèctric i perquè podeu, una vegada més, posar el vostre granet de sorra en cuidar del nostre planeta.

 Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Reglament Govern d'Andorra

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són cada dia més freqüents. Tots coneixem o tu mateix potser pateixes d'una al·lèrgia o intolerància alimentària. Per aquesta raó, és molt important que tots els establiments on se serveixin o venguin menjars informin de forma correcta als seus clients dels productes al·lèrgens que inclouen els seus menjars. Aquests establiments han de seguir el Reglament publicat per Govern d'Andorra. El Reglament relatiu a la informació alimentària facilitada al consumidor fa menció de 14 substàncies o productes (al·lèrgens) que han de declarar-se quan s'utilitzen com a ingredients en un aliment.

Motius per no llençar el menjar

Al món es llença a prop de 1300 milions de tones de menjar a l'any. Podríem dir que es llença una tercera part del menjar que cultivem. Aquesta dada té un gran impacte ambiental, tant, pel que es necessita per cultivar aquests aliments, com per la quantitat d'emissions de gasos que es creen en cremar aquests aliments amb la brossa.