Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Legionella

Fa dos anys el Govern d’Andorra va aprovar el nou reglament que establia les condicions tecnicosanitàries per a la prevenció i el control de la legionel·losi. Condicions que han de complir totes les empreses del país per a aquest mes de març del 2021. En aquest sentit, Prevencontrol s’encarrega de fer treballs de prevenció i control de la legionel·losi.

Programa_Growth

Prevencontrol ha estat escollida per Actua (l’agència de desenvolupament econòmic d’Andorra) per a poder gaudir del Programa Growth 2020, destinat a empreses andorranes amb un gran potencial de creixement. Quinze empreses del país opten a participar en aquest programa de coaching.

Desinfecció_covid

Diverses empreses del país ens estan contractant aquests dies per portar a terme processos de desinfecció i perquè els assessorem a l’hora d’implementar un pla de prevenció i protecció dels seus negocis.

Prevencio_legionella

Adoptar i aplicar les mesures d’higiene més adequades en l’àmbit professional (indústria, hostaleria, restauració, centres o establiments sensibles…) és avui dia un fet indispensable. No només la COVID-19 és una malaltia que ha fet que es treballi en aquest sentit.

Malbaratament menjar

Sabem que enguany les festes de Nadal estan sent diferents i que aquelles grans trobades familiars aquest 2020 hauran d’esperar a anys millors, però si ens reunim aquests dies amb els nuclis familiars que ens pertoca, segons bombolles admeses, hem de ser curosos també amb el menjar.

Contra_Covid19

L’objectiu de Prevencontrol, des d'inicis de la crisi sanitària del coronavirus, ha estat oferir un servei integral per a la prevenció, protecció i assessorament de les empreses enfront de la Covid-19.

Legionella

Amb els serveis de desinfecció a l’ordre del dia, des de Prevencontrol volem centrar-nos avui en un altre important servei de desinfecció. La legionel·la o legionel·losi és una malaltia que, com la Covid-19, pot arribar a provocar també una infecció pulmonar greu (pneumònia). Les millors eines per combatre-la: assessorar-te, aplicar mesures preventives i el tractament adient. 

plantes_purificadores

Ara que estem tan pendents de la qualitat de l’aire, de l’obligatorietat de ventilar els espais i de vigilar amb l’aire que respirem als interiors, és bo saber també que existeixen plantes que ens ajuden a millorar la qualitat d’aquest aire, sobretot quan estem parlant d’espais tancats.

Desinfeccio_coronavirus

Des de Prevencontrol us assessorem -en el marc actual de la pandèmia de la COVID-19- a l'hora de protegir els vostres espais, ja sigui en l’àmbit laboral (la teva empresa o negoci), com en l’àmbit particular (el teu habitatge).

Desinfecció_covid

Des del març, amb la irrupció del coronavirus, Prevencontrol no ha parat de treballar. Líders en control de plagues, higiene alimentària i gestió de residus especials, la companyia no ha tingut ni un sol moment de descans i els processos de desinfecció, a l’ordre del dia, s’han convertit en un dels serveis més demandat.

Mosquit_tigre_es_duplica

L’any 2020 el recordarem com l’any de la Covid-19, però també ha estat l’any amb més mosquits tigre registrats: rècord històric, el doble de l’any passat i actius encara durant la tardor.

Insectes pol·linitzadors

La importància dels insectes és un fet evident. Són imprescindibles pel manteniment dels ecosistemes i si desapareguessin, científicament se sap que la vida a la terra es col·lapsaria.