Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
lluita_contra_el_mosquit

S'apropa l'estiu i és una guerra habitual. El mosquit i, en els últims anys, el mosquit tigre, trenquen la pau de sopars a la fresca o sovint no ens deixen dormir. El 2020, la població d'aquest insecte es va duplicar i ja són moltes les accions que es porten a terme per frenar-ne la propragació. Hem de pensar que el 80% dels mosquits es crien a casa. Com ho podem evitar?

Plagues

Les plagues són plantes, animals, insectes, microbis o altres organismes no desitjats que interfereixen en l’activitat humana. Poden destruir cultius d’aliments, danyar propietats, picar o fer les nostres vides més difícils. El control de plagues consisteix sobretot en la priorització de les mesures preventives i les posteriors mesures correctores si, malauradament, apareix la plaga.

Seguretat_alimentaria

Un dels serveis de Prevencontrol és el de laboratori, on es porten a terme diferents anàlisis, com anàlisis d'aigua, d'aliments, de superfícies o controls en l'àmbit de la higiene ambiental. Però també ens encarreguem d'aplicar sistemes de control i seguretat per a la higiene dels aliments, que s'han de fer al llarg de tota la cadena alimentària.

Higiene alimentària

Les malalties causades per la ingesta d'aliments en mal estat poden afectar qualsevol persona. Prevenir els riscos de seguretat alimentària implica comprendre com i en quin moment els aliments esdevenen insegurs. Hi ha sectors de la població, a més, que són especialment vulnerables a aquests riscos de seguretat alimentària.

atacar_el_pugo

Davant els primers indicis que el pugó ha fet acte de presència a casa, envaint les nostres plantes, haurem d'aplicar una sèrie de remeis per evitar que es desenvolupi i sigui més difícil eliminar-lo. Es tracta d'un petit insecte que sol tenir entre 1 i 4 mm de longitud, de color verd, groc o negre i que cobreix pràcticament tota la planta. Es reprodueix amb molta facilitat atacant pràcticament totes les plantes. De fet, és molt habitual en les plantes d'interior, jardins i terrasses.

Legionel·losi

En època de pandèmia com la que estem vivint actualment, som molt més sensibles a l'hora de tenir cura dels nostres espais de treball, de convivència i de residència. A Prevencontrol ens encarreguem dels processos de desinfecció enfront de la Covid-19 a les empreses, però també realitzem assessoria tècnica i de tractament, i som centre formador autoritzat a prestar serveis dirigits a la prevenció i el control de la legionel·losi.

Desinfeccions_llar

A Prevencontrol som líders en control de plagues, en higiene alimentària i en gestió de residus especials. Avui et volem fer cinc cèntims de tots els nostres serveis. Protegir l'home, la seva alimentació i el seu medi ambient dels riscos que causen els microbis, paràsits i animals nocius, és el nostre principal objectiu.

Casa_malalta

Has sentit a parlar de cases o edificis malalts? En l’àmbit laboral i centrant-nos en la higiene ambiental, Prevencontrol ajuda al compliment de la normativa sobre la seguretat laboral i la protecció de la salut dels treballadors. Però més enllà de controlar i analitzar ambients interiors per a la protecció de la salut dels treballadors, la detecció de sorolls i vibracions o les valoracions microbianes, avui us volem parlar al blog d’altres afectacions que poden patir els edificis.

estacionalitat plagues

El canvi climàtic està sent un factor molt important a l'hora de canviar el comportament de les plagues. Pot augmentar la taxa de supervivència i accelerar-ne la propagació, estenent el seu hàbitat i, per tant, desenvolupant i distribuint geogràficament les malalties.

Plagues_mosques

Si us ho demanéssim, quina seria per a vosaltres la pitjor plaga d'insectes que podríeu tenir a casa? I a l'oficina? De seguida ens venen al cap les paneroles, les rates, les formigues, els coloms... Però avui t'expliquem quines són, segurament, tres de les pitjors plagues que hom pot patir.

vespa_asiatica

A Espanya, concretament a Barcelona, s’ha registrat un increment dels avisos per vespa asiàtica. Es tracta d’una espècie invasora, la Vespa Velutina, que està causant alarma a la ciutat comtal. S’han registrat gairebé 300 casos d’incidències causades per la presència d’aquesta vespa, molts més que en anys anteriors.

Deixalles_tecnologiques

Parlàvem la setmana passada que a l'oficina podem generar importants residus que, tot i que no catalogaríem com a perillosos, sí que s'han de tractar o gestionar a vegades com a perillosos per tal d'evitar problemes. Avui us volem parlar precisament de quines mesures podem aplicar per reduir residus en una oficina.