Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Plagues_rates

Els rosegadors, i més concretament les rates, han estat una espècie perseguida per a la seva erradicació durant segles. La seva ràpida capacitat de procreació fa que avui continuï propiciant l’existència de grans plagues, l’erradicació de les quals cada vegada és més sofisticada.

Serveis

A Prevencontrol treballem des de fa anys en els àmbits de la higiene alimentària, la gestió de residus especials i el control de plagues a Andorra. Un dels nostres principals objectius rau en la protecció de la persona, la seva alimentació i el seu medi ambient envers els riscos que causen els microbis, paràsits i animals nocius (rosegadors, insectes i acaris, coloms urbans, colònies de gats, carcomes de la fusta).

Residus_sanitaris

A Prevencontrol som transportistes de diversos tipus de residus. Estem registrats i autoritzats pel Govern d’Andorra i planifiquem i posem en marxa el servei de gestió dels residus més adaptat a les vostres necessitats. Lloguem i venem contenidors especials (homologats, desinfectats…) i gestionem des de residus tòxics o carnis, fins a residus perillosos o sanitaris. Avui volem explicar-vos concretament quins acostumen a ser aquests últims i com es tracten normalment.

àcars pols

Molt sovint, quan ens fem les proves d’al·lèrgies ens surt que tenim al·lèrgia als àcars de la pols. És una de les al·lèrgies més habituals entre les persones que en pateixen i que els afecta en moltes ocasions a l’aparell respiratori, sentint ofec, tos, problemes per respirar amb normalitat, etc.

Escombraries i rates

Un barri de Badalona s'està veient afectat aquests dies per una plaga de puces i rates, provocant que molts veïns, que es queixen de la insalubritat dels carrers, hagin hagut de medicar-se per tractar fins i tot algunes infeccions.

Picades_vertical

Tornem d’un cap de setmana a la muntanya o al camp i descobrim que aquella zona de l’espatlla que ens molestava una mica la tenim plena de petites picades vermelles, i intentem repassar mentalment si potser hem estat en algun lloc inadequat o vàrem notar la punxada i no hem vàrem fer cas. Les picades més abundants evidentment són les dels mosquits, sobretot a l’estiu, però hi ha molts altres insectes que ens piquen i poden provocar-nos més d’una molèstia!

Prevenir plagues a restaurants

La impressió que una cafeteria, bar o restaurant doni als clients és primordial. És la que pot fer que torni i es converteixi en un client habitual o, per al contrari, no torni a posar els peus en aquell local. La qualitat del menjar i el servei juguen un paper primordial, però també la cura de les instal·lacions i la seva higiene.

Invasió_mosquits

La crisi climàtica i ambiental facilitarà la invasió de mosquits. I amb ells, l’increment que es transmetin malalties. Així ho evidencia l’informe “Els riscos vinculats als canvis climàtics i ambientals a la regió mediterrània”, que es va presentar el passat 10 d’octubre a Barcelona.

Aranyes_a-casa

Les altes temperatures de l’estiu afavoreixen l’aparició de plagues d’insectes, molt més preocupant si l’estiu ha estat de molta calor, com és el cas d’aquest any: en allargar-se la calor més dies dels habituals pot haver afectat el comportament dels insectes, perquè amb aquesta les poblacions de paneroles, mosquits, aranyes, tèrmits, rates o ratolins es multipliquen. No heu notat aquest estiu que hi ha moltes més aranyes al l'interior de les llars?

Prevenció i control

Des de Prevencotrol incidim sempre en la importància de la prevenció per a evitar l’aparició de les plagues. Com en molts altres aspectes, la prevenció sempre és fonamental.

Xinxes al llit

Només sentir-ne la paraula ja ens produeix esgarrifances i picor, oi? Les xinxes ens piquen i s’alimenten de la nostra sang. Normalment, la seva picada no ens fa mal i pot passar desapercebuda en hores i dies. És per això que a vegades ens costa detectar que podem tenir-ne a casa. 

Higiene_aliments

La calor que patim durant l’estiu afecta molt a la durabilitat dels aliments. Hem d’evitar acabar tirant menjar, cosa que passa molt sovint. Aplicar petites mesures poden ajudar-nos a conservar-los millor en aquesta època de l’any.
I és que durant l’estiu, no només s’accelera la descomposició dels aliments, sinó que alguns dels microorganismes que contenen poden causar-nos malalties.