Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Tèrmits_atac

La fusta pot patir sovint l'atac d'agents destructors que disminueixen la seva resistència mecànica. Els principals enemics de la fusta són els fongs i els insectes xilòfags, contra els quals es lluita amb prevenció, estudis d'activitat i l'aplicació, per part d'especialistes com Prevencontrol, de productes i tècniques d'aplicació específiques en fusta i subsòl.

Mètodes_correctius_plagues

La setmana passada parlàvem de les mesures preventives per a evitar l’aparició d’una plaga. Però, malauradament, resulta que aquesta ja ha fet acte de presència i ara hem de treballar per tal d’eliminar-la. Què hem de fer, doncs, a partir d’ara?

Plagues_agrícoles

Una altra mena de plagues són les plagues agrícoles, que són els animals, plantes o microorganismes que tenen un efecte negatiu sobre la producció dels cultius. Les plagues prosperen ràpidament en un cultiu al trobar una font concentrada i confiable d’aliment. T’expliquem avui quines són algunes de les plagues més comunes.

Intoxicacions_alimentaries_estiu

El 60% de les intoxicacions alimentàries es produeixen en els mesos de més calor. Per això, ara que estem a punt d’entrar a l’estiu, us deixem algunes recomanacions en la preparació i manteniment dels aliments (així com hàbits de consum) que us poden ajudar a evitar-les.

Prevencio_plagues

Per a lluitar contra les plagues, una de les millors armes és la prevenció: prevenir una plaga acostuma a ser millor que combatre-la. Tant si ja heu detectat que patiu una plaga com si voleu treballar per a evitar la seva aparició, a Prevencontrol us oferim mètodes de control preventius i correctius. Us expliquem com ho fem.

Invasio_plaga

Per lluitar contra qualsevol mena de plaga, sovint és necessari el disseny d'un pla d'actuació específic per a cada insecte, ja que no reuneixin les mateixes característiques biològiques (alimentació, reproducció, patrons de conducta, etc.). Des de Prevencontrol ens encarreguem del tractament de tota mena de plagues.

Plagues_metodes_correctius

En cas que hàgiu detectat una plaga al vostre immoble, heu de saber que Prevencontrol s’encarrega d’aplicar els millors mètodes de control preventius (sobretot pensant en el futur, perquè no torni a aparèixer la plaga) i correctius. Però, en què consisteixen exactament els treballs per erradicar una plaga?

Desinfeccions empresa

A Prevencontrol som líders a Andorra en control de plagues, higiene alimentària i gestió de residus especials. Però un dels nostres departaments de consultoria més sol·licitats a causa de la pandèmia és el relacionat amb la higiene ambiental. Amb el nostre Pla de Contenció enfront de la COVID-19, oferim processos de desinfecció amb definició, aplicació i control de les tècniques de desinfecció més adients per a cada entorn.

plagues_primavera

Sembla que la primavera ha arribat enguany més fort que mai perquè, malgrat que altres anys a Andorra encara trigava a fer calor, les altes temperatures de l'acabada d'estrenar estació de les al·lèrgies pot provocar que les plagues típiques d'aquesta època de l'any facin ja acte de presència.

Dia_de_les_Abelles

Els insectes (i entre ells, les abelles) són molt importants pel manteniment dels ecosistemes. Fa temps que els científics alerten sobre el declivi de diverses poblacions d’insectes, sobretot les espècies pol·linitzadores, com les abelles, les mosques, les papallones… El 20 de maig se celebra el Dia Mundial de les Abelles precisament per alertar del perill en què es troben les abelles.

Gestio_residus

Fer un correcte reciclatge de les deixalles que generem a casa és primordial, però també és important escollir productes adients que ens ajudaran en aquest sentit o crear nous hàbits (com donar una segona vida a alguns objectes) que ens facilitaran la gestió dels residus que generem a la nostra llar. Molts països avancen en la capacitat per a reciclar, però encara queden moltes coses per fer.

Prevencio_legionella

En els darrers anys s'ha produït a Andorra un increment de l'oferta d'equipaments tècnics que requereixen aigua per funcionar, i de serveis d'allotjament i de lleure en què l'aigua es converteix en l'element principal en el qual es desenvolupen les activitats. Estem parlant d'instal·lacions com centres lúdics termals, piscines i vasos d'hidromassatge o spas d'hotels que poden ser focus per a la proliferació de la legionel·la.