Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

plantes_purificadores

Ara que estem tan pendents de la qualitat de l’aire, de l’obligatorietat de ventilar els espais i de vigilar amb l’aire que respirem als interiors, és bo saber també que existeixen plantes que ens ajuden a millorar la qualitat d’aquest aire, sobretot quan estem parlant d’espais tancats.

Purificant l'aire interior

Certes plantes d'interior, entre elles algunes tan conegudes com el crisantem o la sansivèria, ajuden a purificar l'aire en espais tancats. Això es deu al fet que eliminen els compostos orgànics volàtils, partícules tòxiques emeses per dissolvents, desinfectants, ambientadors, pintures i tintes d'impressora, entre altres productes casolans.

No només ara és important per la crisi del coronavirus. Hem de pensar que la contaminació de l'aire és un problema de salut pública que causa milers de morts prematures cada any. I que estar exposat a certes toxines pot produir malalties del fetge, els ronyons i el sistema nerviós central. També trastorns a curt termini, com puguin ser irritació als ulls i a les vies respiratòries, migranyes, marejos i fatiga o reaccions al·lèrgiques a la pell. 

Millorem la qualitat de l’aire també a l’oficina

Les plantes d'interior no només són valuoses per la seva bellesa. Pensa que son alegres, vistoses i que li donen a qualsevol espai un toc de color. A més, el verd és el color de l’esperança i de la salut. També poden ajudar-nos a millorar la qualitat de l'aire al lloc de treball, actuant com a filtres naturals i millorant la salut en general. Poden ajudar també en la batalla laboral contra la síndrome de l'edifici malalt i minimitzar l'exposició a irritants químics. Per què no incloure-les en la decoració?

A més, amb l’augment del teletreball, la incorporació de plantes al nostre entorn domèstic és una forma innovadora de crear entorns naturals a casa nostra en els quals puguem viure, treballar i aprendre. A més, són terapèutiques, ja que ajuden a alleugerir la sensació de tancament. 

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte