Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Desinfecció_covid

Diverses empreses del país ens estan contractant aquests dies per portar a terme processos de desinfecció i perquè els assessorem a l’hora d’implementar un pla de prevenció i protecció dels seus negocis.

Empreses segures

Conscients de la importància de la prevenció a l’hora d’evitar contagis, actualment moltes de les empreses que contracten els serveis de Prevencontrol -i a diferència de la primera onada de la crisi del coronavirus-, sol·liciten processos de desinfecció molt més periòdics, inclús diaris.

Després de l’experiència de la primavera, moltes d’elles ja s’han vist més preparades i adaptades als nous hàbits d’higiene en aquesta segona onada, i moltes han confiat en el nostre pla de protecció per implementar accions de desinfecció en el seu dia a dia. Tant dins del sector empresarial com també a nivell particular, la cautela ha anat guanyant terreny i des de la nostra consultora d’higiene ambiental hem pogut donar més seguretat i confiança amb la implantació de processos de control i actuacions molts més freqüents. Fet que esdevé cabdal davant la imminent estrena de la temporada d’hivern i l’acollida de turistes, quan les mesures de mobilitat dels països veïns s’ampliïn.

La desinfecció dels espais

Les mesures recomanades pel Ministeri de Salut, les quals les empreses sempre ha de tenir present i portar a terme (desinfectar les superfícies i estris en espais oberts i tancats, ventilar, reforçar el port d’EPIS de les persones, incidir més en els aspectes de neteja dels equipaments i objectes que es toquen més habitualment, etc.), es poden complementar amb la posada en marxa d’un pla de protecció que podem articular entorn de les necessitats de cada negoci.
Amb aquest pla, ajudarem a les empreses (despatxos, locals de cara al públic, botigues, grans magatzems, benzineres, escoles, etc.) realitzant un procés de desinfecció amb garanties per tal d’evitar eventuals contagis entre les persones.

Les tècniques emprades

Hem de tenir en compte, com hem esmentat diverses vegades, que pel tipus de producte desinfectant i de la maquinària que s'utilitza, les desinfeccions les ha de realitzar personal especialitzat i format en aquest tipus de feines.

La desinfecció mitjançant microdifusió o polvorització que portem a terme és un complement més als treballs de neteja que habitualment realitzen les empreses amb sabó i lleixiu en els seus locals, també eficaços per lluitar contra la COVID-19. Però el que ens permet la microdifusió és garantir i completar la desinfecció arribant als petits espais o racons on s’hagi pogut allotjar l’agent patològic, i on la neteja i desinfecció manual sovint pot ser ineficaç. Cal prioritzar els llocs i espais més sensibles en ser el més concorreguts, com puguin ser l’entrada i sortida de l’establiment, ascensors, vestidors o lavabos, per exemple. Completar la higiene particular a les empreses amb una desinfecció professional pot generar un efecte tranquil·litzador en clients i empleats. L’adquisició de molts més equips per part de Prevencontrol i la formació contínua als clients en gestos que permetin fer barrera al coronavirus i en l’ús d’EPIS ha permès, com dèiem, oferir un servei molt més integral.

En tot cas, sempre és important que, a causa de la crisi epidèmica que estem patint, les empreses i particulars del país prenguin, en un primer terme, les precaucions individuals corresponents seguint les nombroses recomanacions efectuades des de Govern. 

Des de Prevencontrol us aconsellem confiar en els experts a l’hora de desinfectar cent per cent la vostra empresa o local i a l’hora d’implementar el millor pla de gestió per reduir els riscos d'infeccions per Covid-19. Estem al vostre servei al tel. (+376) 885 000 o al WhatsApp (+376) 346 706.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte