Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

àcars pols

Molt sovint, quan ens fem les proves d’al·lèrgies ens surt que tenim al·lèrgia als àcars de la pols. És una de les al·lèrgies més habituals entre les persones que en pateixen i que els afecta en moltes ocasions a l’aparell respiratori, sentint ofec, tos, problemes per respirar amb normalitat, etc.

Què són i com evitar els àcars?

Els àcars no només ens poden afectar a les vies respiratòries (de fet, són bastant perillosos per les persones que pateixen asma). També ens poden causar picor i irritar certes zones del cos. En general, les persones que pateixen al·lèrgia als àcars de la pols mostren els següents símptomes: ulls vermells, plorosos, goteig nasal, esternuts, tos regular i coïssor o picor a la gola.

Els àcars de la pols són uns petits insectes de la família dels aràcnids i les paparres. No són visibles a simple vista i es reprodueixen millor en climes humits i càlids. No piquen, per tant si tenim picor o protuberàncies vermelles com a resultat de l’al·lèrgia dels àcars no és perquè ens hagin picat. En cas de notar una picada per la forma, el més probable és que es pugui tractar d’un altre tipus de plaga, com xinxes o qualsevol altre tipus d’insecte. L’al·lèrgia que ens produeixen els àcars de la pols ens la produeix principalment les substàncies presents en la femta dels àcars de la pols, que són les perilloses.

Com desfer-se’n

Tot i que és poc probable poder-se desfer d’ells completament, és força senzill eliminar-ne bona part amb senzills hàbits. Entre algunes de les coses que podem fer a casa, hi ha passar l’aspiradora en lloc d’escombrar, protegir el llit amb un protector de matalàs contra àcars, treure la pols amb un drap humit, rentar tots els teixits i teles que tinguem a casa regularment, utilitzar una netejadora de vapor en les tapisseries, substituir els terres de moqueta per fusta, reduir la humitat i sellar correctament tots els punts d’entrada, incloses les finestres.

En cas d’una eliminació eficaç de la plaga, des de Prevencontrol comptem amb productes especialitzats de neteja per accelerar-ne l’eliminació. Contacta’ns.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte