Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Desinfecció_covid

Des del març, amb la irrupció del coronavirus, Prevencontrol no ha parat de treballar. Líders en control de plagues, higiene alimentària i gestió de residus especials, la companyia no ha tingut ni un sol moment de descans i els processos de desinfecció, a l’ordre del dia, s’han convertit en un dels serveis més demandat.

Els efectes de la pandèmia

Fins l’arribada del coronavirus, els serveis de desinfecció eren totalment secundaris, ja que l’empresa s’havia centrat sobretot, com dèiem, en control i prevenció de plagues, gestió de residus, tractament de la fusta i controls d’higiene alimentària. D’aquesta nova situació i “normalitat” empresarial n’ha parlat el responsable del departament d’higiene alimentària de Prevencontrol, Francesc Castillo, en l’article que el portal VilaWeb ha dedicat a la tasca de Prevencontrol. Castillo, va voler, malgrat no és la seva especialitat, involucrar-se en els processos de desinfecció i des de llavors col·labora en moltes de les feines fetes en centenars d’empreses andorranes (des de benzineres i supermercats, passant per restaurants, despatxos, centres esportius, etc.).

Com s'explica en aquest l’article de VilaWeb dedicat a Prevencontrol, la nova normalitat imposada per l’arribada de la Covid-19 ha afavorit enormement l’empresa, que va ser la primera d’Andorra a preveure com hauria d’evolucionar el sector. La situació ha permès a la companyia ingressar un 30% més respecte als mateixos mesos de l’any 2019.

De les desinfeccions en ozó (que des de Prevencontrol sempre s’han desaconsellat), de les estratègies més encertades a aplicar al vostre negoci o del nou servei centrat en plans d’actuació, Castillo en parla àmpliament a l’article, incidint en la importància de la prevenció per evitar la infecció durant períodes més llargs de temps. No deixeu de llegir-lo.

Podeu consultar també amb nosaltres qualsevol dubte si esteu pensant en desinfectar la vostra empresa o estar al dia de les regulacions i recomanacions contra la propagació del coronavirus. Contacteu-nos aquí.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte