Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Tèrmits_atac

La fusta pot patir sovint l'atac d'agents destructors que disminueixen la seva resistència mecànica. Els principals enemics de la fusta són els fongs i els insectes xilòfags, contra els quals es lluita amb prevenció, estudis d'activitat i l'aplicació, per part d'especialistes com Prevencontrol, de productes i tècniques d'aplicació específiques en fusta i subsòl.

Quines condicions afavoreixen a la seva aparició?

Els agents destructors de la fusta són tots aquells que focalitzen el seu atac en aquest material causant danys estètics i/o estructurals. Els dos agents fonamentals que erosionen la fusta son els fongs i els insectes xilòfags (corcs i tèrmits).

Hem de tenir present, però, que per a l'actuació de la majoria d'aquests organismes xilòfags es requereixen situacions d'humitat a la fusta (ha d'estar compresa entre el 20% i el 100%. Per sota del 20% el fong no pot desenvolupar-se), de temperatura inapropiada (la temperatura òptima per al desenvolupament dels fongs oscil·la entre 3 i 40 º C, trobant el seu òptim al voltant dels 25ºC.) o de situacions que no haurien de ser freqüents en estructures de fusta ben dissenyades, construïdes i mantingudes.

Prevencontrol protegeix tota mena de fusta estructural, de revestiment, mobles, etc., plantejant dissenys de protecció i control de fusta contra corcs i tèrmits. De fet, els tèrmits, a causa de la seva voracitat i estructura social, constitueixen la plaga que més mal de caps provoca en la resolució de les seves invasions. Ataquen massivament la fusta i la poden destruir completament. Els tèrmits viuen a l'interior del terra, a 4-5 metres de profunditat i construeixen galeries fins a arribar a la fusta, de la qual s'alimenten. No acostumen a deixar empremta dels seus atacs (no existeixen orificis de sortida), per tant només detectem la seva presència quan la fusta es trenca per falta de resistència.

Per a lluitar i eliminar les plagues que poden afectar a la fusta del nostre entorn (a la nostra llar o a la nostra empresa), Prevencontrol:

  • ofereix estudis d'activitat detallats (amb diagnòstics immediats) per a valorar la dispersió de la colònia i adequar les actuacions en aquells elements afectats o zones de distribució.
  • treballa per eliminar l'accés de les plagues, les seves fonts d'aliment i eliminar l'excés d'humitat, que son factors que propicien la seva aparició.
  • fa un control de la plaga mitjançant la utilització de productes i tècniques d'aplicació específiques en fusta i subsòl.
  • ofereix també una garantia de 12 anys en totes les seves actuacions.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Prevecontrol aquí.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte