Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Les formigues han envaït la vostra llar o empresa?

La primavera és l’època de l’any ideal per patir una invasió de formigues. Cal remarcar, però, que, de totes les espècies, només en considerem com a plaga un petit nombre, que són les que es poden introduir en locals, cases, hospitals, residències, hotels, etc.

MESURES PREVENTIVES

Les mesures preventives van encaminades a evitar l’entrada de les formigues en instal•lacions interiors de tota mena. Així doncs, cal que:
- Tanqueu hermèticament finestres i portes.
- Vigileu especialment cuines i zones amb humitat on s’emmagatzemin aliments.
- Eviteu les possibles fonts d’alimentació. Procureu de no deixar els aliments sense protegir i en zones de fàcil accés per a les formigues.
- Tingueu especial precaució amb el cafè, el te i qualsevol tipus de farina. Mantingueu sempre aquests aliments en recipients tancats hermèticament.
- Eviteu deixar restes de menjar a terra i escombreu després de cada àpat.
- Mantingueu els residus en cubells d’escombraries tapats i procureu que sempre estiguin nets.

En cas d’infestació, poseu-vos en contacte amb professionals, com és el cas de Prevencontrol. El tractament i l’eliminació de les formigues és un procés complex, que requereix una diagnosi específica i l’ús de productes adequats.

 

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte