Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto
Anàl·lisi d'aigua

Els nostres serveis de laboratori d'aigües i inspecció cobreixen una àmplia gamma de necessitats de control mediambiental, tant per a les administracions públiques, com per a empreses i particulars:

Anàl·lisi d'aliments

Les normatives, cada cop més estrictes, exerceixen una gran pressió sobre els productes alimentaris i begudes d'avui en dia. El nostre objectiu és proporcionar-li la informació més actualitzada per a la seva tranquil·litat.

Anàl·lisi de superfícies

Control i certificació de la neteja i desinfecció en instal·lacions sensibles a la higiene:

Edifici malalt

En l’àmbit de la higiène ambiental (immissió), PREVENCONTROL ajuda al compliment de la normativa sobre la seguretat laboral i la protecció de la salut dels treballadors.

Higiene alimentària

La normativa alimentària obliga a les empreses del sector a garantitzar la higiene dels aliments emprant sistemes de control reconeguts. Aquests procediments s'han d'aplicar al llarg de tota la cadena alimentària, en les fases de: preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulat, i venta o subministrament al consumidor.

Política de Qualitat

El Laboratori de PREVENCONTROL basat a Andorra té com a missió realitzar anàlisis fisicoquímics i microbiològics, oferint solucions integrals de control analític i donant suport als estudis d’enginyeria. Es basa en el rigor, l’agilitat i la ètica i busca en tot moment la satisfacció dels nostres clients i usuaris, així com la millora continua del nostre Sistema de gestió de la Qualitat.