Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

La seguretat alimentària i el comerç han de millorar la nutrició i promoure el desenvolupament

La FAO i l’Organització Mundial del Comerç (OMC) han acordat d’enfortir la cooperació en el comerç internacional d’aliments i la seguretat alimentària per millorar la nutrició i l’accés dels petits productors als mercats agrícoles internacionals.

“Una major obertura comercial podria afectar la capacitat de la població local a l’hora de conrear els seus aliments”, va afirmar el director general de la FAO, Graziano da Silva. Així mateix, va advertir que la manca de solucions en qüestions relacionades amb la producció i el comerç de productes agrícoles podria posar en perill l’objectiu de desenvolupament sostenible de la comunitat internacional per a l’eradicació de la fam al món.

De la seva banda, el Sr. Azevedo, de l’OMC, va remarcar que s’intenta “assegurar que el sistema de comerç mundial funcioni per a tots i que sigui just i equilibrat”. Tot plegat, amb la finalitat de “donar suport al creixement i al desenvolupament, així com de permetre que la gent accedeixi als béns i serveis que necessita, especialment el menjar”.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte