Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Prevenció i control

Des de Prevencotrol incidim sempre en la importància de la prevenció per a evitar l’aparició de les plagues. Com en molts altres aspectes, la prevenció sempre és fonamental.

Per això, prioritzem aplicar mesures preventives quan encara no existeix cap plaga, com podria ser una adequada higiene, o mesures correctores, ja malauradament amb presència de la plaga, que poden arribar a impedir l'accés o proliferació d'organismes plaga a les zones que volem protegir o mantenir lliures.

S’ha de tenir en compte que control de plagues i malalties van sovint de la mà. A casa nostra no perceben aquesta estreta unió, però en les zones més subdesenvolupades del planeta és un problema molt greu. Els mosquits, les paneroles o altres tipus d’insectes són fortes amenaçes generadores de moltes malalties o inclú morts. En zones d’Àfrica, per exemple, la malària és una greu amenaça ocasionada pels grans nivells de mosquits que hi ha.

Sortosament, el control estricte i exhaustiu que pot aportar un treball en prevenció, les normes d’higiene ambiental i higiene alimentària que s’apliquen en països com els nostres, per exemple, minimitzen la problemàtica i evita que es vagi més enllà.

Recomanem, doncs, inspeccions continuades per a gaudir d’una situació controlada en tot moment. En aquest sentit, com dèiem, el control de plagues consisteix en la priorització de les mesures preventives i les mesures correctores, que passen per inspeccionar l’indret, instaurar un programa de control de plagues i fer el seguiment del programa de control.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte