Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Higiene_aliments

La calor que patim durant l’estiu afecta molt a la durabilitat dels aliments. Hem d’evitar acabar tirant menjar, cosa que passa molt sovint. Aplicar petites mesures poden ajudar-nos a conservar-los millor en aquesta època de l’any.
I és que durant l’estiu, no només s’accelera la descomposició dels aliments, sinó que alguns dels microorganismes que contenen poden causar-nos malalties.

Els fongs i els bacteris poden créixer en els aliments d’una manera molt més ràpida en aquesta època de l'any, per tant hem d’aplicar mesures per evitar el risc de poder intoxicar-nos. 

Normatives molt estrictes a les empreses

Aquestes mesures s’han d’aplicar d’una manera molt estricta en l’àmbit professional en cas de manipular aliments. En aquest sentit, Prevencontrol assessora i ajuda en el compliment de la normativa establerta per a l’ús i conservació dels aliments a les empreses. 

Un dels serveis de Prevencontrol de cara al sector empresarial és l’anàlisi d’aliments, l'anàlisi de superfícies en instal·lacions sensibles a la higiene (com cuines de restaurants) i l'assessorament en l’àmbit de la higiene alimentària.

Des de Prevencontrol proporcionem a les empreses la informació més actualitzada possible per a la seva tranquil·litat. Per això, realitzem anàlisi d’aliments i begudes, estudis de caducitat, seguiment de productes alimentaris (anàlisis d’aliments que entren dins el país, aliments emmagatzemats o aliments produïts al país) i control de carns de l’escorxador.

Hem de tenir en compte que la normativa alimentària obliga a les empreses del sector a garantir la higiene dels aliments emprant sistemes de control reconeguts. Aquests procediments s'han d'aplicar al llarg de tota la cadena alimentària en les fases de preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulat, i venda o subministrament al consumidor. 

A més, a Prevencontrol oferim formacions de manipuladors d’aliments a Andorra, que permet obtenir el certificat de manipulador d’aliments. Aquestes formacions estan homologades pel ministeri de Salut del Govern d'Andorra. 

Si teniu un restaurant, una cafeteria, un hotel, etc., no dubteu en contactar-nos i nosaltres us assessorarem.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte