Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

invasio_formigues

Una invasió de formigues pot arribar a ser un mal de cap considerable. El primer que hauríem de tenir en compte sempre són una sèrie de mesures preventives, molt fàcils d’aplicar, i que us vàrem explicar en aquest article. Entre elles, gestos quotidians i bàsics com tancar hermèticament finestres i portes, evitar deixar restes de menjar i vigilar especialment cuines i zones amb humitat on s’emmagatzemin aliments.

Si no hem aplicat algunes d’aquestes mesures o hem tingut la mala sort de patir una invasió de totes formes, hi ha diverses tècniques per a l'eliminació de formigues, però el més recomanable és contactar-nos per poder passar a l’eliminació definitiva.

Des de Prevencontrol ens encarreguem d’aplicar les tècniques i mètodes de desinsectació més adients per a controlar i eliminar (però també prevenir) la presència d’insectes plaga en un determinat hàbitat. Penseu que és necessari el disseny d'un pla d'actuació específic per a cada insecte, ja que no reuneixin les mateixes característiques biològiques (alimentació, reproducció, patrons de conducta, etc.).

 

Eliminar formigues de forma eficaç

En primer lloc, hem de tenir localitzat el formiguer. Les formigues són molt molestes, perquè poden ficar-se per qualsevol lloc. Ara, a la primavera i a l’estiu és l’època ideal on proliferen més les plagues. És bo fer de tant en tant fer un control de plagues i malalties per evitar no només a les formigues, sinó també a les abelles, cucs, paneroles, escarabats o qualsevol altre tipus d’insectes. Amb les tècniques de fumigació evitaràs que es reprodueixin milions de formigues. El tractament i l’eliminació de les formigues és un procés complex, que requereix una diagnosi específica i l’ús de productes adequats.

Amb la desinsectació intentarem també prevenir el desenvolupament, no només de les formigues, sinó també d’altres espècies, com les aranyes o les paneroles, molt temudes també pels usuaris. Per al control de plagues hi ha una àmplia varietat de tècniques, com la fumigació, que tenen com a propòsit evitar els riscos de contaminació, sobretot per crear espais saludables en restaurants, bars i hotels.

Una altra tècnica per eliminar formigues és la polvorització on s'empren químics líquids de base aquosa. Als països tropicals les desinsectacions de mosquits són molt útils, ja que acaben amb mosquits, escarabats, formigues i puces. Encara que les formigues siguin insectes inofensius que no danyen ni provoquen malalties, no és gens agradable tenir a la llar o a un restaurant, evidentment, una plaga. Es tracta d'una situació totalment antihigiènica.

Prevencontrol utilitza un conjunt de tècniques i mètodes dirigits a controlar i prevenir la presència d'insectes que, conjuntament amb el coneixement de la plaga i la nostra llarga experiència en el sector, ens faciliten el seu control.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte