Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Nova web prevencontrol

Des de Prevencontrol hem volgut estrenar 2019 amb una nova imatge per a la nostra pàgina web, conscients que es tracta de l’aparador de tot allò que fem. Aquest nou disseny permet una navegació molt més intuïtiva, facilitant des d’un punt de vist molt visual conèixer de forma ràpida, directa i concisa els serveis que oferim.

Precisament la secció ‘Serveis’ és la primera pestanya de navegació que trobem en l’índex superior de la pàgina. En clicar, l’usuari pot trobar la descripció de tots els serveis que des de Prevencontrol oferim: control d’higiene alimentària, gestió de residus especials, control de plagues, desinfeccions o elaboració de plans de prevenció. En una segona pestanya anomenada ‘Laboratori’ especifiquem també totes les anàlisi que fem, des d’anàlisi d’aigua, a aliments, superfícies, o edificis, entre d’altres. 

Des del nostre lloc web donem a conèixer també la missió de l’empresa, que amb més de 20 anys d’experiència, ha esdevingut ja líder en el sector de la higiene alimentària, el control de plagues i la gestió de residus especials. 

La pàgina web ha millorat en estètica i funcionalitat, millorant la navegació, de manera que amb pocs clics s’accedeix a la informació concreta que s’està buscant amb major rapidesa. Per a facilitar una millor experiència a l’usuari i la interactivitat, ja des de la pàgina principal aquest pot trobar-hi un formulari de contacte per a qualsevol requeriment o consulta. També hi troba les notícies més recents que des de la nostra secció de notícies elaborem per a divulgar i conscienciar entorns a temes de medi ambient i sostenibilitat ambiental. Tots els continguts es troben en català, castellà i portuguès i es pot accedir fàcilment a les nostres xarxes a través de les icones corresponents. Allí compartirem moltes de les novetats que alhora també publiquem a la web. 

La nova pàgina web de Prevencontrol és ara, a més a més, totalment ‘responsive’, és a dir, adaptada a tots els dispositius mòbils.

 

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte