Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Pla_tranquilitat_contra_covid

La reobertura aquesta setmana de sectors importants (com el de la construcció), engega una segona fase que pot considerar-se una prova de foc per veure com es comporta la pandèmia de la COVID-19 i així encarar amb dades les darreres fases del confinament.

Els experts asseguren que encara haurem de conviure amb el coronavirus, però la tasca i esforç realitzats fins ara i la corresponsabilitat de tots, ens ajudarà a assolir l’èxit. Durant tot aquest procés de reobertura progressiva del sector empresarial i econòmic del país, Prevencontrol, empresa consultora en higiene ambiental, us assessorarà i acompanyarà en la protecció dels vostres espais, treballadors i clients.

Per això, hem posat en marxa un Pla de prevenció i protecció per ajudar a empreses, locals i negocis a realitzar un procés de reobertura amb garanties, segur per a tots els treballadors i eficaç, i així evitar un eventual contagi del personal de l’empresa.

Es tracta d’un procés complex que sempre és recomanable es dugui a terme per professionals experts en higiene. Per això, des de Prevencontrol us ajudem encarregant-nos de:

  • La definició i control de les tècniques de desinfecció necessàries
  • La redacció de protocols de neteja i desinfecció (N+D)
  • L’ajuda en la implantació del pla de protecció
  • Fem formació del personal en gestos que permetran fer barrera al coronavirus i en ús d’EPIS
  • La certificació de les N+D, mitjançant control analític

Des de Prevencontrol volem garantir la tranquil·litat a totes aquelles empreses que es van reincoporant a la normalitat. La prevenció no només passa per seguir les mesures i serveis que oferim des de Prevecontrol, sinó també per aquelles més bàsiques que les autoritats sanitàries ens recomanen des de fa dies, com reduir els contactes a través del distanciament físic, retornar a l’activitat a través de torns o amb horaris intensius per tal de reduir al màxim els desplaçaments, o seguir consells d’higiene i seguretat. 

Com us explicàvem en aquest article, la supervivència del coronavirus en les superfícies pot ser molt variable, d’entre hores a dies. Per això, es recomana intensificar els processos de neteja i desinfecció diverses vegades al dia i en totes les zones del vostre establiment, negoci o empresa (centrar-se també en interruptors, manetes i poms de portes i calaixos, taulells, cadires sobretot en zones d’espera, ordinadors, telèfons, etc.). 

Confieu en Prevencontrol per a la implantació del millor pla de gestió i lluita per reduir els riscos d’infeccions per COVID-19. Som la vostra consultora d’higiene ambiental. Contacteu-nos al tel. (+376) 885 000 o al WhatsApp (+376) 346 706.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte