Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

MISSIÓ

Protegir l'home, la seva alimentació i el seu medi ambient dels riscos que causen els microbis, paràsits i animals nocius (rosegadors, insectes i acaris, coloms urbans, colònies de gats, carcomes de la fusta, ...)

COMPROMÍS

PREVENCONTROL garanteix el millor servei del mercat: rapidesa, eficàcia i qualitat, utilitzant els millors productes existents i aplicats per personal altament qualificat i experimentat.

EQUIP HUMÀ

Tots els nostres tècnics han estat formats sota les premisses d'un sistema de Control Integrat de Higiene alimentària i de Plagues per a poder oferir-li un servei de qualitat, adequat a la seva situació.

SEGURETAT

PREVENCONTROL informarà al client de les recomanacions de seguretat a tenir en compte abans, durant i després de l'aplicació de biocides.

Disposem d'un Departament Tècnic i personal altament qualificat a la seva disposició per a solucionar qualsevol problema derivat de la presencia d'organismes indesitjables, que puguin esdevenir una plaga.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Partners