Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

analisi_superficies

A Prevencontrol volem protegir el teu medi ambient i la teva alimentació dels riscos que causen els microbis, paràsits i animals nocius. Per això, garantim el millor servei amb un equip humà format sota les premisses d'un sistema de Control Integrat d’Higiene alimentària i de Plagues, que ofereix rapidesa, eficàcia i qualitat del servei.

A més del nostre servei complet de control de plagues (desinsectacions, desratitzacions, tractaments de la fusta i altres serveis, com col·locació de dispositius anticoloms), comptem amb un laboratori especialitzat en el qual es porten a terme diferents estudis i anàlisi d’aliments o superfícies:

  • Anàlisi d’aigua. Laboratori d'aigües i inspecció per a un control mediambiental, tant per a les administracions públiques, com per a empreses i particulars, amb controls fisicoquímics i biològics dels cursos fluvials, anàlisi d’efluents industrials, seguiment analític i gestió d’instal·lacions industrials en el tractament d’aigües potables, aigües residuals, anàlisi d’aigües de calderes i de refrigeració, piscines o spas, o control de la legionel·la.
  • Anàlisi d’aliments. Fem anàlisi d’aliments i begudes, estudis de caducitat, seguiment i anàlisis d’aliments que entren dins el país, aliments emmagatzemats o aliments produïts al país, o controls de carn de l’escorxador.
  • Anàlisi de superfícies. Control i certificació de la neteja i desinfecció en instal·lacions sensibles a la higiene, com cuines col·lectives i industrials, piscines o centres de fitness (jacuzzis, banys turcs, sauna, dutxes…).
  • Higiene ambiental i contaminació atmosfèrica. Per ajudar en el compliment de la normativa sobre la seguretat laboral i la protecció de la salut dels treballadors, fem control i anàlisi d’ambients interiors, control de soroll i vibracions, valoracions microbianes higiene industrial (anàlisi substàncies perilloses) o control i anàlisi de contaminants atmosfèrics.
  • Higiene alimentària. Les empreses del sector estan obligades a garantir la higiene dels aliments emprant sistemes de control reconeguts. En aquest sentit, a Prevencontrol assessorem sobre la normativa d’implantació de plans d’autocontrol basats en l’Anàlisi dels Perills i Punts de Control Crític (APPCC). També fem formació de manipuladors d’aliments i ajudem als restaurants que ho desitgin a preparar, adequar i implementar tots els protocols i processos per aconseguir el segell d'establiment de restauració sense gluten.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte