Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Paneroles_a_latac

L'arribada de la calor propicia la proliferació d'insectes i bacteris. Amb alguns hem de tenir especial cura, com les paneroles o els mosquits, ja que poden transmetre'ns malalties. Algunes plagues d'estiu són molt molestes i fins i tot contaminar els nostres aliments.

Plagues maleïdes

Si les plagues es puntuessin de l'1 al 10, sent l'1 les més temudes i que ens provoquen més rebuig, i el 10 les que encara suportaríem, la plaga de paneroles es troba indubtablement en la posició número 1. D'aspecte repulsiu, les paneroles estan allà on hi ha brutícia i són transmissores de moltes malalties. Pot ser especialment greu trobar-les en cafeteries o restaurants, ja que si un client les veu, segurament no torni mai més a aquell establiment. S'han de detectar i eliminar de manera immediata, ja que es reprodueixen amb facilitat.

Els mosquits són molts emprenyadors, però el mosquit tigre fa especial mandra, ja que la seva picada és molt més dolorosa. Inclús hi ha persones les picades del qual els provoca reaccions i una inflamació important a les zones de les picades. Pot transmetre també malalties. La seva aparició està directament relacionada amb la temperatura, ja que a partir dels 28-29 °C la reproducció del mosquit es multiplica.

Les vespes envaeixen piscines i, compte!, perquè són agressives, contràriament a les abelles, de les quals ja en vàrem destacar les seves principals característiques aquí. Les reconeixerem pels seus colors grocs i negres i perquè acostumen a estar prop de l'aigua. Les persones al·lèrgiques poden patir molt per les seves picades.

La mosca negra (coneguda com a mosca "xupa sang") s'està deixant notar una mica més cada estiu. La seva picada és força dolorosa i, a més, duradora (es pot allargar setmanes) i tot i que ja es poden veure en tota la geografia espanyola, Aragó i la conca de l'Ebre la pateixen amb major intensitat.

Una plaga, però, típica de l'estiu és la de ratolins i rates. Les hem de tenir ben controlades perquè sobretot durant l'estiu es reprodueixen ràpidament i ens els podem trobar a casa. El més important és que son transmissores de malalties.

Si has descobert que pateixes alguna plaga al teu negoci o inclús a la teva llar, no dubtis de contactar amb els professionals.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte