Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

El control de plagues de rosegadors a Andorra

El control de plagues de rosegadors és una prioritat a qualsevol lloc que vulgui tenir unes normes mínimes d'higiene. A Prevencontrol som experts en controlar i erradicar les plagues de rosegadors. Si detectem la presència de rates o ratolins a la nostra llar o local, hem de trucar ràpidament uns professionals de desratització, ja que aquests animalons provoquen grans destrosses, contaminen aliments i, sobretot, són causa d'una gran quantitat de malalties i infeccions perilloses per a les persones.

Hi ha diferents tècniques de desratització, més o menys agressives amb l'entorn. Hem de valorar quina necessitem en funció de les nostres necessitats, ja que hi han un gran nombre de productes destinats a l'eliminació i control de rosegadors. Cal tenir clar que la desratització es pot realitzar de forma passiva o activa.

La desratització passiva és crear una prevenció, modificant l'entorn. La desratització passiva és la que impedeix que els rosegadors penetrin, visquin o proliferin en els locals o instal·lacions. Els nostres experts de Prevencontrol detectaran tots els problemes físics de l'àrea afectada i us donaran consell per tal d'impossibilitar l'accés dels rosegadors a tots els elements bàsics que necessiten per sobreviure.

La desratització activa consisteix a fer servir mètodes ofensius: físics, químics o biològics.

En els casos més extrems pot requerir-se l'aplicació de raticides com a únic remei que garanteixi una efectivitat real, però es tracta d'un mètode agressiu que s'aconsella utilitzar de forma excepcional per la seva elevada toxicitat. Depenent de les instal·lacions, s'utilitzen diversos tipus de proteccions per protegir el verí de les inclemències del clima o per protegir les persones i animals domèstics.

Podem citar també les trampes amb feromones sintètiques que resulten també molt eficaces sense agredir ni l'entorn ni les persones. Així, en situacions normals, la forma més segura i recomanable d'eliminar els rosegadors és la neteja ambiental professional i la desratització mitjançant aquestes trampes que utilitzen les feromones com a atractiu per al control de la població. La utilització d'aquestes substàncies químiques aromàtiques és la que ens assegura una captura d'exemplars i així aconseguir controlar la població de rosegadors.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte