Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Aranyes_a-casa

Les altes temperatures de l’estiu afavoreixen l’aparició de plagues d’insectes, molt més preocupant si l’estiu ha estat de molta calor, com és el cas d’aquest any: en allargar-se la calor més dies dels habituals pot haver afectat el comportament dels insectes, perquè amb aquesta les poblacions de paneroles, mosquits, aranyes, tèrmits, rates o ratolins es multipliquen. No heu notat aquest estiu que hi ha moltes més aranyes al l'interior de les llars?

Com es pot combatre aquest increment? Com podem detectar si estem patint una plaga?

La calor no ajuda

Les temperatures càlides i extremes propicien la creació d’ambients òptims per la reproducció d’alguns insectes com els mosquits, les paneroles o els ratolins, que fugen de la calor refugiant-se en portals, edificis i cases. Com vèiem també en aquest article, les paneroles són un dels insectes que més proliferen sobretot amb les altes temperatures. Per això, aconsellem augmentar les mesures preventives i els programes de manteniment i control durant aquests mesos, ja que moltes d'aquestes espècies no només són font de molèsties sinó que poden propiciar malalties. Mantenir també els nostres espais en unes condicions higienico-sanitàries adequades serà la millor de les prevencions. 

Com detectar a molts d’aquests insectes? Restes de serradures, endolls pelats, cables rosegats o restes d’excrements són alguns dels indicadors que ens alerta de la presència d’algun tipus de plaga. Moltes d’elles poden afectar sobretot al nostre habitatge, i on detectar-les normalment és a la cuina (o al magatzem en el cas dels locals), ja que busquen les restes d’aliments.

Apliquem les mesures més efectives

Des de Prevencontrol aplicarem totes les mesures correctores oportunes que impedeixin l'accés o proliferació d'organismes plaga a les zones que volem protegir o mantenir lliures. Els treballs d'eliminació fets des de Prevencontrol sempre s'adequaran a la situació concreta del lloc a tractar, prioritzant les actuacions preventives. Recordeu que recórrer sense coneixement a un aerosol o spray pot agreujar la situació i no eliminar en cap cas el problema. Si heu detectat una plaga, contacteu-nos com més aviat millor.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte