Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Desinfecció covid-19

Moltes empreses del país estan portant a terme aquests dies amb Prevencontrol processos de desinfecció. Processos bàsics d’higiene recomanats a aplicar en el marc de la pandèmia que estem vivint de la COVID-19 que, com és lògic, generen alguns interrogants, com quines són les tècniques que s’utilitzen, si existeix algun risc per al treballador o si es poden portar a terme les desinfeccions mentre s’està treballant. A Prevencontrol anirem explicant al llarg d’aquests dies moltes de les preguntes que es van generant actualment.

I una de les que genera més dubte i més ens demanen és la durada del tractament. Hem de tenir en compte, sobretot, que pel tipus de producte desinfectant i de la maquinària que s'utilitza, les desinfeccions les ha de realitzar personal especialitzat i format en aquest tipus de feines.

Quina és la tècnica?

En aquest sentit, la desinfecció mitjançant micro-difusió o polvorització és un complement més als treballs de neteja que habitualment realitzen les empreses amb sabó i lleixiu en els seus locals, els quals també són eficaços per lluitar contra la COVID-19.

Cal dir que, degut a la crisis epidèmica que estem patint, la majoria de les empreses i particulars del país han pres les precaucions individuals corresponents seguint les nombroses recomanacions efectuades des de Govern:

  • Desinfectar les superfícies i estris en espais oberts i tancats
  • Ventilar
  •  Prevenir tot contacte entre persones
  • Reforçar el port d’EPIS de les persones
  • Rentar-se les mans amb més freqüència
  • Incidir més en els aspectes de neteja dels equipaments i objectes que són més susceptibles de ser tocats per les persones

El que ens permet la micro-difusió és garantir i completar la desinfecció, arribant als espais racons i intersticis on s’hagi pogut allotjar l’agent patològic, on la neteja i desinfecció manual sigui ineficaç.

Optar per completar la nostra neteja amb una desinfecció professional generarà, a més a més, un efecte tranquil·litzador en clients, empleats i veïns.

On i quan actuar?

Cal prioritzar els llocs i espais més concorreguts, on l’empresa pot ser víctima de l’incompliment de certs particulars poc curosos. Els més sensibles a una contaminació freqüent són: les zones de pas o concentració de persones (entrada i sortida de l’establiment, ascensors, vestidors, lavabos, etc.).

Pel que fa a les freqüències, es tindrà en consideració el flux de treballadors i de clients.

Per a més informació o per a contractar els nostres serveis, contacteu-nos aquí.

                     Neteja supermercat  Lloc consorreguts

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte