Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Desinfeccio_coronavirus

Des de Prevencontrol us assessorem -en el marc actual de la pandèmia de la COVID-19- a l'hora de protegir els vostres espais, ja sigui en l’àmbit laboral (la teva empresa o negoci), com en l’àmbit particular (el teu habitatge).

Per això, a inicis de la pandèmia vàrem posar en marxa un Pla de prevenció i protecció per ajudar a empreses, locals i negocis a realitzar un procés de desinfecció amb garanties i evitar eventuals contagis del personal de l’empresa.

Prevenir, sempre

La importància de la prevenció és cabdal per lluitar contra la COVID-19. S’han de seguir les mesures establertes per les administracions i sempre tenir molt presents les recomanacions: reduir els contactes través del distanciament físic, disminuir l’activitat social i seguir les pautes d’higiene, com ventilar, portar sempre la mascareta i rentar-se freqüent les mans. Hem d'incidir més, per exemple, en tenir cura de la neteja dels equipaments i objectes que siguin més susceptibles de ser tocats per les persones.

Desinfecció

Els processos de desinfecció sempre és recomanable que es duguin a terme per professionals experts en higiene, formats en aquest tipus de feines. Per això, des de Prevencontrol us ajudem encarregant-nos d’establir les tècniques de desinfecció necessàries, la redacció de protocols de neteja i desinfecció, formant el personal en gestos que permetran fer barrera al coronavirus i en ús d’EPIS, i ajudant en la implantació del pla de protecció establert.

Les empreses de desinfecció ofereixen un servei molt valuós aquests dies enfront de la crisi del coronavirus i son diverses les tècniques de desinfecció, com us expliquem aquí, que s’utilitzen per fer front a la COVID-19.

Confieu en Prevencontrol per a la implantació del millor pla de gestió i lluita per reduir els riscos d’infeccions per coronavirus. Som la vostra consultora d’higiene ambiental. Contacteu-nos al tel. (+376) 885 000 o al WhatsApp (+376) 346 706.PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte