Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Segurament hi ha poques situacions pitjors que puguin passar en un hotel que patir una plaga. Imagineu-vos uns turistes entrant en la seva habitació i trobant-se un ratolí passejant pel terra. Una situació molt incomoda i que qualsevol gerent de la secció hotelera farà el possible per evitar. Aquestes situacions poden derivar en grans pèrdues econòmiques i de reputació, i avui en dia una denúncia en les xarxes socials o en pàgines tipus TripAdvisor pot ser el començament d'un malson que pot acabar en tragèdia.

Els hotels i altres establiments d'hostaleria, estan especialment exposats a diferents tipus de plagues, tant pel gran moviment de persones que hi passen, com per la multitud d'entrades i amagatalls que disposen. Els ratolins són especialistes a trobar entrades i racons on amagar-se i reproduir-se. Les cuines i restaurants són llocs especialment sensibles a la perillositat pel que fa a possibles intoxicacions i contaminació pels ratolins. Per aquestes raons és molt important tenir un bon control de plagues.

A Prevencontrol oferim un servei integral de control i eliminació de rates a Andorra i tot tipus de plagues. Fem un estudi inicial per valorar la problemàtica. Si escau, es fa una desratització total mitjançant productes químics i/o físics que garanteixen la màxima seguretat de les persones, nens i animals domèstics. Després es fa un seguiment periòdic amb un assessorament continu per evitar que tornin els rosegadors. Aquest manteniment de control de plagues és l'única garantia possible per evitar aquests petits intrusos en els nostres establiments.

En un hotel, com en qualsevol gran establiment, cal tenir unes normes i pautes d'higiene. Per evitar una plaga, una bona comunicació entre l'empresa contractada per aquest fi i el personal encarregat del manteniment i neteja és imprescindible. És important que el personal conegui els mètodes de desratització i control a l'hotel. El personal de neteja ha de ser capaç de reconèixer qualsevol tipus de plaga de la zona i saber que és important tenir en compte. Han de saber que fer en cas de trobar o sospitar de qualsevol plaga. A Prevencontrol donem importància a tots els detalls per poder oferir un servei personalitzat a tots els nostres clients. No dubteu en contactar-nos per oblidar-vos de problemes relacionats amb rates, insectes o altres plagues i garantir un estància agradable als vostres clients.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte