Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Com evitar que els ratolins entrin a casa teva

Els ratolins són criatures astutes que troben la manera d'entrar a les cases per petites esquerdes i forats. Nien en racons abandonats, i són capaços de subsistir només amb engrunes. Possiblement no notis la presència d'un o dos ratolins, però si no vas amb compte, podries acabar amb un plaga a casa teva. La clau per prevenir que els ratolins arribin dins de casa és blindar- la, netejar els espais on els ratolins podrien niar i suprimir les fonts d'aliment.


1: Blinda la teva casa: Tanca les portes per evitar que els ratolins entrin. Els ratolins són més actius a la nit, així que és millor no deixar les portes obertes a la nit.
Tanca les finestres o amb malla tot el temps :Els ratolins són bons escaladors, i no tindran cap problema a entrar a través de les finestres. Inspecciona els fonaments. Un altre lloc probable per on els ratolins poden entrar a casa teva és per esquerdes en les teves parets.


2-Neteja la teva llar
Els ratolins se senten atrets pels racons abandonats dels soterranis i rebosts. Renta el pis i passa l'aspiradora per les catifes. Coses vessades, les molles, la brutícia diària i les deixalles poden atraure els ratolins.

3 Elimina les fonts d'aliment
Fes que la teva cuina i rebost siguin a prova de ratolins. La font més probable d'aliment per als ratolins que entren a casa és a la cuina. No deixis el menjar del teu gat o el teu gos exposada tot el día.

4: Utilitza elements dissuasius
Aconsegueix un gat. Els gats són els depredadors naturals dels ratolins, i la seva presència serà de gran ajuda per mantenir la població de ratolins de la teva propietat sota control.
Utilitza repel•lents per ratolí. Certes substàncies repel • leixen als ratolins: Menta. Fulles de llorer. Boles de naftalina. Col • loca trampes per on creguis que els ratolins estiguin entrant o hagin entrat a casa teva. Pensa-ho dues vegades si vas a usar-les i tens nens o mascotes que poguessin sentir curiositat per les trampes.

Si no t'en surts, truca a prevencontrol

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte