Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

control plagues rates

Coneixíem aquesta setmana com una plaga de rates al camp de futbol de l’Àliga (Barcelona), on s’entrenen equips de futbol base del Club Esportiu Europa, està portant de corcoll als responsables de les instal·lacions i als pares dels joves que hi entrenen.

La majoria són nens i nenes i els pares es queixen de la insalubritat de les instal·lacions i del risc que aquesta plaga de rosegadors pot provocar. Els responsables del camp asseguren que han pres ja mesures per erradicar la plaga, tot i que admeten que no es podrà fer d’un dia per un altre.

Hem de tenir en compte que control de plagues i malalties van sovint unides. En els països desenvolupats no percebem la magnitud del problema, però en les zones més subdesenvolupades del planeta és un problema molt greu. En zones d’Àfrica, la malària és una greu amenaça ocasionada pels grans nivells de mosquits que hi ha.

L’estricte control de plagues i malalties del que nosaltres gaudim, amb rígides normes d’higiene ambiental i higiene alimentària pels establiments i empreses, fan que no arribin a generar-se problemes més greus. No obstant això, des de Prevencontrol insistim sempre en la priorització de les mesures preventives, quan no existeix o en absència de plaga, així com també les mesures correctores, amb presència de plaga, que impedeixin l'accés o proliferació d'organismes plaga a les zones que volem protegir o mantenir lliures. Per això, són de vital importància les inspeccions continuades i els serveis periòdics. L’aparició d’una plaga de rates, per exemple, pot esdevenir un greu problema. La mossegada d’una rata ens portarà de pressa a urgències i el contacte amb algun aliment contaminat per les rates ens pot causar també més d’un maldecap o problemes ja més greus.

 

Dia Mundial de la Salut

Precisament, per assegurar i fer-se efectiu el dret de tothom a gaudir del màxim grau de salut que es pugui aconseguir, l’Organització Mundial de la Salut celebra el pròxim 7 d’abril el Dia Mundial de la Salut, seguint treballant intensament per fer realitat la “Salut per a tots”. Aquesta és la visió que ha guiat l’OMS durant tots aquests anys. També és el principal motor de la iniciativa impulsada a nivell de tota l’Organització d’ajudar als països a avançar cap a la cobertura sanitària universal.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte