Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Desinfeccions empresa

A Prevencontrol som líders a Andorra en control de plagues, higiene alimentària i gestió de residus especials. Però un dels nostres departaments de consultoria més sol·licitats a causa de la pandèmia és el relacionat amb la higiene ambiental. Amb el nostre Pla de Contenció enfront de la COVID-19, oferim processos de desinfecció amb definició, aplicació i control de les tècniques de desinfecció més adients per a cada entorn.

El nostre objectiu en aquest sentit ha estat sempre transmetre un missatge de tranquil·litat. Ja hem esmentat diverses vegades al blog quines són les tècniques més utilitzades en la desinfecció, tot i que seguir sempre certes precaucions serà de vital importància per evitar la transmissió del virus. Entre elles, desinfectar les superfícies i estris en espais oberts i tancats, ventilar, prevenir tot contacte entre persones o incidir més en els aspectes de neteja dels equipaments i objectes que són més susceptibles de ser tocats per les persones.

Higiene alimentària i altres serveis

El coronavirus ha modificat molts dels nostres hàbits, també en la compra de productes bàsics. Com a especialistes en higiene alimentària, hem parlat també de les coses que hem de tenir en compte a l'hora de comprar aliments durant la pandèmia, amb diverses mesures per extremar la higiene. En cas de ser un hotel i restaurant i estar interessats en els nostres serveis per a garantir la higiene dels aliments emprant sistema de controls reconeguts, podeu contactar amb nosaltres aquí. Recordeu que la normativa alimentària obliga a aplicar els procediments al llarg de tota la cadena alimentària en les fases de: preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulat, i venda o subministrament al consumidor.

Però amb l'arribada de la calor, els problemes de plagues augmenten i el seu tractament és una de les nostres especialitats: desinfeccions, desratitzacions, desinsectacions i plans de prevenció i control de plagues. Aquestes, si no es detecten a temps o no es controlen, poden ser molt perjudicials per a la nostra salut. Us n'expliquem en què consisteixen cadascuna en la nostra pàgina de serveis. També podeu consultar altres articles del blog, on us parlem de molts dels processos efectuats per Prevencontrol.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte