Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Tractament_desinfeccio

Com a empresa consultora en higiene ambiental, des de Prevencontrol estem treballant al cent per cent aquests dies per ajudar a empreses, negocis, particulars, etc. a garantir unes condicions de retorn a l’anomenada “nova normalitat” òptimes i el més segures possibles, enfront de la situació de la pandèmia de la COVID-19 i enfront del coronavirus.

Per a aquest motiu, des de Prevencontrol hem preparat i activat un Pla especial de Contenció, eficaç i segur per a tothom, per evitar un eventual contagi entre el personal d’una empresa, per exemple, i col·laborar en un desconfinament més tranquil per a tots els sectors de la població.

Dins dels processos de desinfecció que estem duent a terme aquestes setmanes, mitjançant el Pla ens encarreguem de definir, aplicar i controlar les tècniques de desinfecció necessàries, donem suport en la implantació del pla de protecció i també ajudem a les empreses amb la formació del personal, que aprenen els gestos i accions que permetran fer barrera al coronavirus.

El nostre objectiu és sobretot transmetre un missatge de tranquil·litat. Anteriorment, ja hem parlat de quines són les tècniques més utilitzades en la desinfecció, tot i que seguir sempre certes precaucions serà de vital importància per evitar la transmissió del virus, com pot ser desinfectar les superfícies i estris en espais oberts i tancats, ventilar, prevenir tot contacte entre persones o incidir més en els aspectes de neteja dels equipaments i objectes que són més susceptibles de ser tocats per les persones.

Altres serveis

Com dèiem, les empreses de desinfecció ofereixen un servei molt valuós aquests dies enfront de la crisi del coronavirus, però a Prevencontrol trobareu altres serveis destinats a protegir a l’individu, el seu medi ambient i la seva alimentació dels riscos que causen els virus, els microbis, els paràsits i animals nocius. Ens comprometem a garantir el millor servei del mercat: rapidesa, eficàcia i qualitat, utilitzant els millors productes existents i aplicats per personal altament qualificat i experimentat.

Des de Prevecontrol sempre informarem el client de les recomanacions de seguretat a tenir en compte abans, durant i després de l'aplicació de biocides o dels processos de desinfecció contra el coronavirus. Disposem d'un Departament Tècnic i personal altament qualificat a la vostra disposició per a solucionar qualsevol problema.

Entre els altres serveis que oferim, trobareu processos de desinsectació, desratització, gestió de residus, plans de prevenció i control de plagues, tractaments de fusta, anàlisi d’aigua i d’aliments, anàlisi de superfícies o serveis d’higiene alimentària. Al nostre lloc web trobareu informació addicional de tots ells.

Contacteu-nos al tel. (+376) 885 000 o al WhatsApp (+376) 346 706.

 

 

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte