Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Prevenir plagues a restaurants

La impressió que una cafeteria, bar o restaurant doni als clients és primordial. És la que pot fer que torni i es converteixi en un client habitual o, per al contrari, no torni a posar els peus en aquell local. La qualitat del menjar i el servei juguen un paper primordial, però també la cura de les instal·lacions i la seva higiene.

Una negoci arruïnat

I és que per molt bon menjar que tinguem, per molt bon servei que oferim, trobar-nos a una panerola corrent pel local pot arruïnar-nos qualsevol negoci, i més, evidentment, si parlem d’un negoci d’alimentació. Per això, en obrir un negoci d’aquestes característiques és primordial assabentar-se prèviament dels sistemes o plans de prevenció existents. En aquest cas, contactar amb una empresa com Prevencontrol pot garantir-nos l’aparició de plagues, ja que treballem en control de plagues basant-nos en la priorització de les mesures preventives, quan no existeix o en absència de plaga, i en les mesures correctores, amb presència de plaga, per impedir l'accés o proliferació d'organismes plaga a les zones que volem protegir o mantenir lliures. En aquest sentit, realitzem inspeccions continuades i serveis periòdics, entre ells:

-prevenint l’accés i/o desenvolupament d’una plaga a edificacions, modificant les condicions ambientals (temperatura, humitat), estructurals (segellament de forats o escletxes, control de finestres) i d’higiene neteja de tota resta orgànica sòlida o líquida, retirada d'escombraries, etc.).

-corregint directament sobre la plaga mitjançant mesures físiques (temperatura), mecàniques (trampes), de control biològic (patògens o depredadors) o amb plaguicides químics.

Llocs favorables

Al ser llocs on es manipula i emmagatzemen aliments, els bars i restaurants són llocs susceptibles a patir plagues. També poden patir factors estructurals (finestres que tanques malament, escletxes a les parets) que poden afectar-los. No prevenir-les de manera eficaç pot desembocar en problemes greus i pèrdues econòmiques importants, al malmetre la imatge de negoci. Per això, seguir un pla de prevenció és vital per poder arribar a temps i evitar un problema major.

Les plagues més habituals als restaurants

Acostumen a ser les paneroles, les xinxes, els rosegadors (ratolins i rates), formigues, mosques, mosquits i tèrmits. El principal és evitar que entrin. Si veiem, per exemple, moltes mosques, pot ser que tinguem productes en mal estat, taules, terres o superfícies de treball amb falta d’higiene, cubells d’escombraries mal tancats, acumulació d’aigua o desaigües bruts. Si és estiu i tenim terrassa, pot ser que s’apropin molt les abelles. Això pot ser perquè hi ha begudes vessades, bassals d’aigua o flors i arbres a prop.

Les formigues i les paneroles les trobarem segurament on hi hagi el menjar. Les paneroles porten molts bacteris que poden causar-nos diarrees o intoxicació alimentària. Podem trobar-les perquè tenim trossets de menjar al pati o terrassa, recipients de menjar que no s’han tancat correctament o acumulació d’escombraries.

És important que aquests insectes ho tinguin el més complicat possible entrar als locals (per això la importància de segellar portes, finestres i possibles escletxes). També que els factors que afavoreixen l’aparició i desenvolupament d’una plaga estiguin sota control, com revisar temperatura i humitat, revisar zones proclius al refugi o nidificació, veure punts on es pugui estancar l’aigua i acumular brutícia.

shutterstock 516876322

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte