Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Prevencio_plagues

Per a lluitar contra les plagues, una de les millors armes és la prevenció: prevenir una plaga acostuma a ser millor que combatre-la. Tant si ja heu detectat que patiu una plaga com si voleu treballar per a evitar la seva aparició, a Prevencontrol us oferim mètodes de control preventius i correctius. Us expliquem com ho fem.

Pla de prevenció

Formigues, mosques, aranyes, paneroles, rates, ratolins, coloms… sempre han estat al nostre voltant i els edificis els proporcionen nombrosos amagatalls i ambients favorables per desenvolupar-s'hi. Molts poden ser inofensius, però en condicions òptimes es multipliquen ràpidament i ens poden molestar força. D’altres, però, poden ser un risc per a la nostra salut.

El control de plagues consisteix en la priorització de les mesures preventives, quan no existeix o en absència de plaga. En la prevenció prima sobretot inspeccionar el lloc, instaurar ràpidament el programa de control de plagues i anar-ne fent el seguiment.

Amb el pla de prevenció, el que busquem és barrar-los el pas, per tant prevenim l’accés i el desenvolupament d’una plaga a edificacions. Com podem prevenir, per exemple aquest accés. Doncs disminuint els factors que els estimulen a viure i reproduir-se. D’entre aquests, és molt important tenir en compte:

  • Els factors ambientals: la temperatura o humitats del lloc poden propiciar la seva ràpida multiplicació. Evitar humitats, goteres, condensacions, bassals d'aigua i l'emmagatzematge d'aigua sense protecció
  • Els factors estructurals: és molt important segellar forats de les parets i dels sostres o escletxes a portes i finestres, i assegurar-se que tanquen bé. També es poden protegir les finestres amb mosquiteres o col·locar-les cobrint els forats de ventilació. També és important Vigilar els sostres falsos i altres racons sense llum, sobretot on hi hagi escalfor.
  • Els factors d’higiene: no deixar mai restes de menjar a l’abast, neteja de tota resta orgànica sòlida o líquida, retirada d'escombraries, manteniment de l'ordre (sobretot allà on es manipulin o s'emmagatzemin aliments), etc.
  • Els animals de companyia: és important mantenir-los en bones condicions higièniques.

La setmana que ve us explicarem en què consisteix (si malauradament ja heu detectat la plaga) el nostre sistema de control de plagues. Podeu igualment posar-vos en contracte amb Prevencontrol aquí

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte