Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

 Com desfer-nos d’un niu de vespes

La presència d’un niu de vespes sol animar els propietaris a desfer-se’n ells mateixos. No obstant això, és recomanable que no l’intentem eliminar sense l’ajuda d’un professional en el control de plagues, com és el cas de Prevencontrol. A Internet, moltes pàgines ofereixen consells sobre els millors mètodes casolans per destruir els nius de vespes. Cal remarcar, però, que aquests insectes són molt agressius i, per poc que els inquietem, passen a l’atac ràpidament. Per tant, intentar eliminar un niu de vespes vosaltres mateixos us pot sortir molt car, tant econòmicament com físicament.

Aquests són alguns dels mètodes casolans que apareixen a Internet, i que heu d’evitar pel perill que suposen...

1. Cremar-lo

Comporta molts riscos i no és una manera eficaç de desfer-se’n. Els nius de vespa estan fets amb un teixit molt finet, que després es converteix en una mena de pasta i que el fa extremament inflamable. Per tant, incendiar un niu d’aquests, a banda de causar un incendi, pot provocar cremades molt doloroses. Així mateix, no les mata totes. Això pot fer que les més violentes sobrevisquin i ataquin a tot aquell que hi estigui a prop.

2. Inundar-lo

L’ús de l’aigua també apareix com a possibilitat a l’hora de desfer-nos dels nius. La veritat és que aquesta pràctica no és gens eficaç. Depenent de la ubicació del niu, utilitzar aigua per eliminar-lo pot causar més danys que no pas beneficis. Com passa amb el foc, inundar el niu pot tenir les mateixes conseqüències, ja que les vespes que havien sortit o les que han sobreviscut començaran a atacar.

3. Destruir-lo amb algun accessori

La destrucció del niu amb un bat de beisbol, una raqueta o qualsevol altre accessori és un altre dels mètodes casolans recomanats. Provar d’eliminar un niu d’aquesta manera us exposarà directament a les picades, sovint múltiples. Això pot ser especialment perillós si sou al•lèrgics a les picades i caieu en xoc anafilàctic.

Així doncs, la millor manera d’eliminar un niu de vespes és posar-se en contacte amb un professional de control de plagues a Andorra, com és Prevencontrol.

Desfer-nos d’un niu pot semblar una tasca fàcil, però només un tècnic de plagues està capacitat per respondre-hi d’una manera segura i eficient.

Per què hem de confiar en un professional a l’hora d’extreure els ruscos de les vespes?

  • Porten l’equip de protecció adequat. Un exterminador té accés als equipaments específics, que el protegeixen completament de les picades i garanteixen la seguretat a l’hora de retirar-lo.
  • Té experiència. Un exterminador coneix bé les vespes; ho sap tot sobre el comportament i la conducta d’aquests insectes, així com la manera d’identificar els símptomes d’una reacció al•lèrgica a les picades.
  • Utilitza productes professionals. Els exterminadors de vespes estan capacitats professionalment per utilitzar una varietat de pesticides que no estan disponibles per al públic en general. Aquests productes són molt més poderosos i eficaços que la resta.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte